Meddig húzhatom?

Figyelt kérdés
40+2 hetes vagyok, eddig méhszáj értékem 2100, a kontrakciós vonalam nst-n pedig szinte sima volt, ma méhszájérték 2111, az nst pedig végig mutatott kiugrásokat! Az orvos szerint ez még semmi... Ultrahang szerint végig 16.-át mondtak, lehet esélyem rá, hogy holnapra meglesz a baba? Semmi problémám nincs, csak keményedések, még jóslóm sem volt soha.

2014. nov. 15. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet még napokig, de lehet hogy az éjjel beindul a szülés.könnyű szülést kívánok:)
2014. nov. 15. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szóval te is nov. 13-ra voltál kiírva, mint mi? :) Ma voltunk a 2. amnioszkópián, minden ok. Nekem is 2111-es a méhszáj. Holnap Nst. Folyamatosan keményedek, ami kezd egyre kellemetlenebb lenni. Nagyon olyan nem is tudom húzós érzés. Már kicsit türelmetlen vagyok én is, mert nem elég, hogy 6 évet váratott magára, még most is húz minket a kis csaj. :)
2014. nov. 15. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen! :)

Én is keményedek folyton és nekem is már egyre kellemetlenebb, de semmi más nincs. A nyákdugóval sem találkoztam még. Az amniszkópia milyen? Nekem még nem csináltak. Már nagyon túl szeretnék esni a szülésen, mert nagyon félek tőle. Nekünk fiúnk lesz :) és nekünk is első baba.

2014. nov. 15. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Az amnioscopia olyan mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat. Nem vészes. Nekem csak azért fájt, mert nem voltam teljesen nyitva, így egy kicsit rásegített a doki. Nekünk kislányunk lesz. A mai NST-n is minden rendben volt. Úgyhogy mehetünk holnap is magzatvíz vizsgálatra. Én Debrecenbe járok. És te?
2014. nov. 16. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Írtam neked üzenetet! :)
2014. nov. 17. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!