Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38-39 hetes kismamák. Nektek...

38-39 hetes kismamák. Nektek mennyit mozog a pici?

Figyelt kérdés

Nekem már lassan 1 hete izeg-mozog, egyáltalán nincs lelassulva ettől az időtől sem.

38 hetes vagyok.

2015. okt. 16. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Bár én a 40.héten is túl vagyok, de ha nem haragszol, válaszolnék.

Szóval az én babám általában nyugis, de ha buli van, na olyankor buli van rendesen! :)

Gondolhatod mennyire hatja meg az idő is, ha eddig még kibújni sem akart. :D

2015. okt. 16. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem irigyellek, hogy még bent van a babád 40.hét után is.

De nekem már fura, hogy szinte minden nap a nap nagy részében ficánkol.

Persze legalább érzem, de mindenhol úgy olvastam, hogy az utolsó 4 hétben már keveset mozognak a helyhiány miatt.

Ehhez képest minden nap kirúgja a bordáimat.

2015. okt. 17. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, én is úgy tudtam, aztán barátnőm mondta, h még ha kevesebbet is mozog, de minden finom mozgást érezni fogok, és nem lesz kellemes.

Igaza volt, érzek is mindent, a bordafeszítés és a hólyagra telepedés a kedvencem. :D

2015. okt. 17. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
39+1 vagyok elvileg, s brutális, ahogy izeg-mozog. :p Általában délután indul be és úgy este 9-10 között ájul be :) De ma hajnal 4től izgága, full intenzíven! Bár nagyon kellemetlen már, legalább tudom, minden oké ;)
2015. okt. 19. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!