Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csinaljak ezzel a hassal...

Mit csinaljak ezzel a hassal hogy kicsit szebb legyen? (2honappal szules utan)

Figyelt kérdés
[link]

2015. okt. 9. 19:06
 1/10 A kérdező kommentje:
2015. okt. 9. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
8%
Uh, nagyon sajnállak, én 3 hónapja szültem, egyetlen csíkom sem lett, de még egy kis bőrkinyúlás sem. Sajnos nem tudsz sok mindent tenni, ilyen a bőröd minősége. Halványulni fog majd sokat, meglátod. Nem lesz ennyire szörnyű, a lila repedések gyöygyházfehér, vékonyka kis csíkokká húzódnak majd össze. Ne kenj rá most semmit, a bőröd sérült, a legjobbat azzal teszed, ha hideggel borogatod, segít összehúzni a repedéseket és a vérellátást is javítja. Később váltott hideg-meleg vizes zuhany lesz jó rá.
2015. okt. 9. 19:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha behuzom a hasamat akkor meg log a bőr..
2015. okt. 9. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:

sajnálom :( csíkokkal már nem igen tudsz mit tenni :( de halványodni fog, a barna csík eltűnik a striák meg szép halvány rózsaszínné válnak majd, de nagyon sokára. nekem szerencsére a hasam nem lett csíkos, csak a derekam, de nem feltűnő, már kivilágosodott :)

az meg, hogy lóg a bőröd, persze! hisz 9 hónap alatt nőtt hatalmasra, ne várd, hogy vár nap alatt visszamegy. majd szép lassan, ahogy megnőtt, azzal a tempóval fog összehúzódni, addig csinálj felüléseket, most úgy is jön a tél, majd nyáron már jobb lesz :)

2015. okt. 9. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Torna és e+ a vitaminos krém,sok c vitamin,ennyit tehetsz. A pocid nem lóg,tehàt szépen vissza fog húzodni a hasad,csak a csìkok maradnak,de azok is halvànyodnak. Ez hajlam kérdése. Sajnos én is ìgy jàrtam,de sokkal jobb lett. Kb egy év mìg a csìkok elhalvànyultak,a bőröm fél év alatt lesz feszesebb.
2015. okt. 9. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem szép a pocid így ahogy van, hiszen életet adtál!

És még változni fog!

2015. okt. 9. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez alkati dolog. Ha valakinek rugalmasabb a bőre, tágulékonyabbak a szövetei, annak akkor sem fog kirepedni, ha semmit nem csinál vele. Láttam már olyan terhest, aki szült 4 gyereket, utána ikrekkel volt terhes, és gyönyörű volt a bőre, semmi repedés, semmi terhességi csík...

Aki nem ilyen szerencsés, az kenegetheti akármivel, akkor is kireped terhesség alatt, és sajnos ez sokkal szebb nem lesz. Legfeljebb halványabb. De a csíkok nem fognak eltűnni. Próbáld meg elfogadni magad.

2015. okt. 10. 00:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sorstársak vagyunk, sajnos a csíkokkal semmit nem tudsz kezdeni, el kell fogadnod (anyatigris vagy). A pocak lefog menni, visszafog húzódni de ettől picit petyhüdtté válhat, vagy "lógóssá". Ezt plasztikával lehet csak eltüntetni, de a csíkok akkor is megmaradnak csak feszessé tudják tenni a hasat. Viszont ha még akartok babát, akkor nem ajánlott. Csak ha már nem terveztek többet.
2015. okt. 10. 06:04
 9/10 anonim ***** válasza:

várj még pár hónapot, hogy alakul, lógós lesz-e. Ha nem akartok már több babát, akkor érdemes megplasztikáztatni (ha lógni fog). A csíkok halványabbak lesznek.

Nem tudom, hogy állsz a tetoválás-témával... de ha amúgy lapos lesz a hasad, ki lehet tetováltatni, szerencsére a csíkokat lehet, ill. a csíkok körül. Én eldöntöttem, hogyha ilyen csíkos leszek, akkor tűz mintát, vagy felfele futó virágmintákat tetováltatok mellé és akkor olyan lesz, mintha direkt lenne vele hegtetkó is. Egyébként biztos szebb lesz valamennyire, el fognak halványodni. Nekem a combomon lettem kis gyöngyázfényű csíkok, az elején vörösek voltak, ma már alig látszanak.

2015. okt. 11. 12:54
 10/10 A kérdező kommentje:
En is tetkora gondoltam csak mar most picit log a borom ha behuzom a hasam szoval nemtudom azon hogy mutatna
2015. okt. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!