Mit csinaljak ezzel a hassal hogy kicsit szebb legyen? (2honappal szules utan)
sajnálom :( csíkokkal már nem igen tudsz mit tenni :( de halványodni fog, a barna csík eltűnik a striák meg szép halvány rózsaszínné válnak majd, de nagyon sokára. nekem szerencsére a hasam nem lett csíkos, csak a derekam, de nem feltűnő, már kivilágosodott :)
az meg, hogy lóg a bőröd, persze! hisz 9 hónap alatt nőtt hatalmasra, ne várd, hogy vár nap alatt visszamegy. majd szép lassan, ahogy megnőtt, azzal a tempóval fog összehúzódni, addig csinálj felüléseket, most úgy is jön a tél, majd nyáron már jobb lesz :)
Szerintem szép a pocid így ahogy van, hiszen életet adtál!
És még változni fog!
Sajnos ez alkati dolog. Ha valakinek rugalmasabb a bőre, tágulékonyabbak a szövetei, annak akkor sem fog kirepedni, ha semmit nem csinál vele. Láttam már olyan terhest, aki szült 4 gyereket, utána ikrekkel volt terhes, és gyönyörű volt a bőre, semmi repedés, semmi terhességi csík...
Aki nem ilyen szerencsés, az kenegetheti akármivel, akkor is kireped terhesség alatt, és sajnos ez sokkal szebb nem lesz. Legfeljebb halványabb. De a csíkok nem fognak eltűnni. Próbáld meg elfogadni magad.
várj még pár hónapot, hogy alakul, lógós lesz-e. Ha nem akartok már több babát, akkor érdemes megplasztikáztatni (ha lógni fog). A csíkok halványabbak lesznek.
Nem tudom, hogy állsz a tetoválás-témával... de ha amúgy lapos lesz a hasad, ki lehet tetováltatni, szerencsére a csíkokat lehet, ill. a csíkok körül. Én eldöntöttem, hogyha ilyen csíkos leszek, akkor tűz mintát, vagy felfele futó virágmintákat tetováltatok mellé és akkor olyan lesz, mintha direkt lenne vele hegtetkó is. Egyébként biztos szebb lesz valamennyire, el fognak halványodni. Nekem a combomon lettem kis gyöngyázfényű csíkok, az elején vörösek voltak, ma már alig látszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!