Mára vagyok kiírva, de még egy kicsi keményedésem sincs :- ( Volt aki hasonló cipőben járt és mégis beindult magától a szülés?
Bocsi, nem akarok panaszkodni, de kicsit magam alatt vagyok. 3 hete még kicsit keményedett a hasam, mára már az sem, egyszerűen egy ici-pici jele nincs, hogy ki szeretne bújni a kisfiam :-(
Végig attól rettegtem, hogy koraszülött lesz, hát erre nem számítottam. Szerintetek van esély rá, hogy a napokban csak úgy magától beinduljon?
Nekem sem volt semmi, jele, korábban sem keményedett a hasam egyszer sem, délelőtt még ablakot pucoltam, délután elment a nyákdugó, és 5 óra múlva megszületett a kislányom, a kiírt időpont előtt egy héttel.
Szóval nyugi, nem fog bent maradni :)
Kiírt nap másnapján voltam orvosnál. Már a hócipőm tele volt, mondtam, hogy valamit machináljon, hogy meginduljon a szülés, mert a gyereknek már mindegy, én meg nehezen viselem már.
Megvizsgált, mondta, hogy sajnos nagyon zárt még a méhszáj, itt nem tud még belenyúlni, két nap múlva menjek vissza, akkor újra próbálkozik.
Ez volt kora délután. Csalódottan hazamentem. Este nézegettem a körmömet, hogy de nagyon le van nőve...ááá, tök fáradt vagyok, majd reggel megcsinálom, most inkább lefekszem. Felálltam, abban a pillanatban elöntött a magzatvíz.
Éjfél körül értünk be a kórházba, reggel 5-re már kint volt.
A körmeim rondák maradtak :)
Köszi lányok, akkor van remény :-) sosem voltam a türelmemről híres, de ez tényleg idegörlő :-D
Most vettem ananászt, gyömbért, tonikot, és eszek egy fahéjas csigát....hátha :-)
Tudom,hogy nehéz hiszen én is 40+5 szültem! Nagyon sokan vannak így! A baba tudja mikor kell kibújni! :-)
Én is úgy vártam azt a napot, mikor szedhetem a cuccom és mikor indulhatunk.
Hát, váratott magára!
Semmi jele nem volt. Elment a nyákdugó, majd jött a tagulásos vérzés aztán a fájások. Nagyon sokat vajúdtam, egészen délután 1-től hajnal 3-ig, majd reggel 5-kor meg is született. Nekem nehéz szülésem volt de piszkosul.
Könnyű szülést kívánok :-)!
Majd mindenképp írd meg ha megszületett a picid! :)
Nekem még 7,5 hónap van hátra! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!