Ennyi idősen (40) is vissza fog állni a hüvelyfal feszessege?
Ilyenkor már minden izomzat inkább leépülésbe kezd,ahol addig feszes volt,ott is elindul a megereszkedés. Első -régóta várt-kisbabánk pár hét múlva érkezik,és döntenem kellene. Imádom a szexet és nem akarom,hogy a férjem harangozzon bennem,de egy többrétegű hasi vágás
se túl vonzó. Az intimtornára ne hivatkozzatok légyszi,mert ugyan erősíti az izmokat,de ki szeret megfeszített izomzattal du...ni?!
Én 31 évesen szültem, a hüvelyem biza extra tág lett. A szex meg jobb, mint valaha, miután lezajlottak a terhes-szoptatásos-hormonháztartásos-nullalibidós problémáim. A hüvelyfalam volt a legkisebb gond a rosszabb időszakokban is... A férjem is élvezi, nincs problémája, hogy nem stimulálja eléggé a hüvelyfal.
Az, hogy a feszesség mennyire áll vissza, biztosan korfüggő is, de nagyrészt inkább genetikai, nekem fiatalon se volt acélos, várható volt, hogy tág marad, de én nem cserélném el a hüvelyi szülésemet császárra ilyen megfontolásból.
Szerintem a gyereknek az is fontos,hogy a szülei szeressék egymást. Minket apám elhagyott,mert anyám nem foglalkozott az ő igényeivel (is),miután én megszülettem. Aztán anyám örökké engem hibáztatott emiatt. Talán ezért foglalkoztat ez is a babám érkezése mellett.
Nekem is erősen javasolt a császár,de olyan személytelennek érzem.
Miert ne foglalkoztathatna hogy kitagulva marad vagy nem? Van akit az se erdekel hogy 30kgt hizik terhesseg alatt es ugy nez ki mint egy tehen mert eszik amit lat, terhesseg cimszo alatt mert most ketto helyett meg stb..vagy mert baromira kivanja. Mindenki csak masoknak van onkontrolljuk.
Ertem en hogy sokan szules utan lehanyt mackoba es kinyult poloban leteznek es csak a gyerek korul forognak, de konyorgom nem csak anya lesz az ember hanem elvileg megmarad nonek is. Vagy maradnia kene.. Nem kell eldobni az agyunkat mert terhesek vagyunk vagy mert szulunk es anyak leszunk, ezaltal feladni mindent es a noi oldalunkat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!