Szülés után ki hogy védekezett? Nem féltetek hogy gyorsan újra teherbe eshettek?
Normális hogy parázol, én is parázok (szintén 6 hetes, bár nekem még nem volt meg a vizsgálatom és nem is érzem úgy, hogy már menne - nehéz szülés volt sok sérüléssel), ezért nem is merek majd bizonytalan módszert használni (megszakítás, naptármódszer játszott nálunk is a kicsi előtt, mert ugye jöhetett, ha akart volna, de csak az első éles hónapban jött végül).
Óvszerrel fogunk védekezni, sose volt még balesetünk vele, hormont nem szedhetek.
Én rettegek, hogy terhes leszek. Nem volt nehéz szülés, programozott császár volt, mert farfekvéses volt a kislányom, de pont a császár miatt nem kéne még, meg félek is, mert toxémiás lettem a legvégén, befektettek, nagyon nem akarom ezt most megint.
Én anno 6 évig gyógyszert szedtem, aztán megszakítás volt, amikor már nem volt baj, ha jön a baba. Akkor bíztam a gyógyszerben, de most rettenetesen félek. Spirált én nem akarok, nagyon taszít a gondolat, hogy belém rakjanak egy ilyen izét. Az óvszer meg nekünk sose jött be, nekem kimondottan kellemetlen, a férjem meg egyrészt kipattog tőle, másrészt akkor se tudna elmenni, ha reggelig csinálnánk. Rengeteg gumit próbáltunk már, de ugyanez van mindegyikkel. Úgyhogy nekem marad a bogyó és a sűrű imádkozás, hogy hasson is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!