Programozott császárnál adnál-adtál pénzt az aneszteziológusnak?
Eszembe sem jutott... főleg, hogy nem is tudott érzésteleníteni, el kellett végül altatni!
A fogadott dokimnak adtam természetesen, a sürgősségi és a programozott császáromnál is.
Én szívesen adtam volna,mert nagyon rendes volt.De mivel a műtét előtt kb 2 perccel találkoztam vele és utána se,így nem tudtam adni semennyit.
Mindet elmondott,mit miért,hogyan stb,és kérdezzek,ott volt,amikor felébredtem... ő kezdő volt úgymond,de nagyon hálás vagyok neki.
Köszönöm!
Igazából azt nem tudom,hogy előtte nap konzultálunk-e! Mert itt nálunk, előző nap kell befeküdni. Nem tudom,hogy bejön-e hozzám, vagy csak már a műtőben találkozunk.
Nyilván,ha úgy döntök,hogy adok, akkor találkoznunk kellene előtte, mert utána "kergetni" nem igazán tudom.
Nem adtam, mert nagyonm haragudtam rá. Miután írásba is adtam, hogy nagyon rossz állapotban van a gerincem, a megkérdezésem nélkül a kezdő rezidenst állította mögém szúrni, aki 5-ször baltázta el. Hatodikra begurultam, akkor beadta ő. A műtét közben lesz..tak, egymással bájcsevegtek, amíg nekem a kisbabám jött a világra. Nagyon szomorú voltam, ingerenciám lett volna megkérdezni, hogy egy temetésen is másról beszélnek-e.
Az első babámnál adtam 10000 ft-ot, ott nagyon elégedett voltam.
Utolsó válaszoló:
ha oktató kórházban voltál, akkor sajnos ez benne van, a rezidenseknek is meg kell tanulni szúrni.
Műtét közben (ha minden rendben van) amellett, hogy rád is figyelnek, miért ne beszélgethetnének?
Na végül is adtam. Egy tündéri főorvosnő volt. Végig nyugtatott, beszélt hozzám, még viccelődtünk is, amikor már kint volt a baba. Pedig már kezdtem bepánikolni vmiért a műtét elején, de hála neki, nem lett gond.
Nálam is beszélgettek a dokik a műtőben, meg nevetgéltek, engem nem zavart. Sőt! Örültem,hogy nem arra figyelek,,hogy éppen műtenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!