Tiz nap-ket hettel csaszar utan 450 km utazas?
Figyelt kérdés
Muszaj,tehat nem lebeszelest kerek. Kizarolag mentovel,fekve,vagy ha mindenki jol van,megkockaztathato szemelyautoval? Babanak merev mozesben(bizt.oves) vagy autosulesben jobb? Kb.negy oras ut,autopalya.2015. szept. 22. 21:59
11/16 anonim válasza:
Értem. Megkérdezhetem, miért szülsz a lakhelyedtől 450km-re? Nincs közelebb kórház?
12/16 anonim válasza:
Utolsó, te aztán kíváncsi vagy! Szerintem nem rád tartozik!
13/16 anonim válasza:
Csak érdekel, miért szül valaki majd'félezer km-re az otthonától és lakik két hétig a szülés után egy szállodában az újszülöttel. Azért ez nem mondható hétköznapinak, így miért ne érdekelhetne? A betegszállító pedig szerény véleményem szerint továbbra sem taxi. Akkor szülés után mindenkit hazafuvaroztathatná magát...Nem bunkóságból írtam, mielőtt félreértené valaki, csak ez az igazság.
14/16 A kérdező kommentje:
12 napot fogunk a korhazban tolteni. Utana kellene szallodaba menni,de ha mindketten jol vagyunk,szivesebben mennenk az otthonunkba.
Van kozelebb korhaz termeszetesen,de az ellatast ott nem talaltam kielegitonek. Koszonom megegyszer a valaszokat.
2015. szept. 23. 15:42
15/16 anonim válasza:
13-as: nyilvánvalóan nem Magyarországról van szó, eleve senkit nem tartanak 12 napig a kórházban, és a 450 km-es távolság is csak a Nyíregyháza Szentgotthárd vonalon értelmezhető. Meg amúgy is fizet érte a kérdező, szóval a saját pénzén (értsd: nem a mi adónkból) hadd csináljon már azt, amit éppen kedve tartja. Azt sem akarod senkinek megmagyarázni, hogy inkább járjon egy 20 éves Opellel, ahelyett, hogy új Audit venne.
16/16 Vilcsianyuja válasza:
Ha azt be mered vállalni, hogy a császár előtt odautazz (én rosszabbul bírnám, én már keményen vizesedtem akkortájt), szerintem nem hinném, hogy a hazaúton probléma lenne. Álljatok meg pihenni sűrűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!