16dikára vagyok kiirva és aggodom hogy mi lessz ha nem indul meg magátol, az édesanyák utján szülök, mikor fektetnek be, vagy mi lessz? Mit lehetne csinálni?
Én ugyan nem pécsi vagyok,de 2 gyerek anyukája és azt ajánlom ne akard kierőltetni még ennyire előre.Főleg ha már ilyen praktikák nem hozták ki,még nincs itt az ideje.Ezekkel akkor próbálkozzál ha már túl vagy a kiírt időponton.
ha minden rendben van nem fektetnek be,csak a kiírás utáni napokban talán.Szoktak feltenni egy bizonyos zselét a méhszályra,ami segít megindítani,vagy oxitocint kapsz.nekem 2éves a pici,azóta már biztosan vannak új dolgok is.Kitartás,élvezd a nagy pocakot,én nagyon szerettem!Aztán könnyű szülést!
Egyébként mi az,hogy"az édesanyák útján szülök"?
én aug. közepén szültem a klinikán. gyönyörű, új szülőszobák vannak. minden szülő nőnek külön szülőszoba! nemrég adták át ezt az új, modern részleget. tökéletesen meg voltam elégedve mindennel, pedig nem volt fogadott dokim, sem szülésznőm!
szerintem tiszességtelen dolog, rossz hírét kelteni olyan intézménynek, amit ki sem próbált az illető (célzás a Szigetváron szült válaszolónak)!
a 41. hét után kell befeküdni a kórházba, de a kiírt időpontig még van 1 heted, addig ne aggódj.
Én is a klinikán szültem július 28-án. A nővérek nem embertelenek, mindegyikük nagyon kedves, és bármiben segítenek, még az éjszaka közepén is.
Én 26-ra voltam kiírva, 28-án kellett befeküdnöm,(több mint 100km-re lakunk Pécstől) de mivel a POSE-n nem lett jó a szívhang, meg is indították. A babóca nyakán volt a köldökzsinór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!