Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 16dikára vagyok kiirva és...

16dikára vagyok kiirva és aggodom hogy mi lessz ha nem indul meg magátol, az édesanyák utján szülök, mikor fektetnek be, vagy mi lessz? Mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
A lépcsözés,meleg fürdö,erös étel,szex nem vált be ababám nem akar kijönni,pedig már megprobáltam megbeszélni vele de nem halgat rám.Sajnos!Jo lenne ha irnátok,talán együtt töbre megyünk?.
2008. szept. 9. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem pécsi vagyok,de 2 gyerek anyukája és azt ajánlom ne akard kierőltetni még ennyire előre.Főleg ha már ilyen praktikák nem hozták ki,még nincs itt az ideje.Ezekkel akkor próbálkozzál ha már túl vagy a kiírt időponton.

ha minden rendben van nem fektetnek be,csak a kiírás utáni napokban talán.Szoktak feltenni egy bizonyos zselét a méhszályra,ami segít megindítani,vagy oxitocint kapsz.nekem 2éves a pici,azóta már biztosan vannak új dolgok is.Kitartás,élvezd a nagy pocakot,én nagyon szerettem!Aztán könnyű szülést!

Egyébként mi az,hogy"az édesanyák útján szülök"?

2008. szept. 9. 13:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Ott van a korház ahol szülni fogok,mi igy szoktuk mondani!
2008. szept. 9. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Én pécsi vagyok és Szigetváron szültem, mert ott van a dokim és mert itt akkor sem szültem volna ha fizetnek érte. De a lényeg, hogy 16-a még messze van, és tényleg ne akard kierőltetni a babádat. Hidd el ő tudja mikor van itt a idő a "nagy utazásra". Ha majd 16-a után sem jön akkor esetleg próbálkozzál, de addig ne. Amúgy én ápr.29-re voltam kiírva, és az utólsó héten minden nap mentem NST-re. Úgy volt megbeszélve a dokimmal, hogy ha 29-ig nem jön a baba, akkor az nap be kell feküdnöm, és max. egy hetet hajlandó várni, ha addig nem jön, akkor megindítja. De ápr. 28-án éjjel 11-kor elkezdett szivárogni a magzatvíz, és 29-én 10 óra 20-kor megszületett a gyönyörű egészséges kisbabám. Én semmilyen praktikát nem alkalmaztam. Ő döntött így és én elfogadtam. A kisbabák 5% születik a kiírt időpontban. A többi vagy előbb vagy később, úgyhogy nyugi! Élvezd az utólsó napokat és várd a kisbabádat nagyon nagy szeretettel. Könnyű szülést kvíánok.
2008. szept. 9. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én aug. közepén szültem a klinikán. gyönyörű, új szülőszobák vannak. minden szülő nőnek külön szülőszoba! nemrég adták át ezt az új, modern részleget. tökéletesen meg voltam elégedve mindennel, pedig nem volt fogadott dokim, sem szülésznőm!

szerintem tiszességtelen dolog, rossz hírét kelteni olyan intézménynek, amit ki sem próbált az illető (célzás a Szigetváron szült válaszolónak)!

a 41. hét után kell befeküdni a kórházba, de a kiírt időpontig még van 1 heted, addig ne aggódj.

2008. szept. 9. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves célozgató! Azért szültem Szigetváron mert ott van a dokim, és azért mert tapasztalatból tudom, hogy milyen embertelenek a pécsi klinikán a nővérek. A szigetvrái kórházban egy héttel előtte adták át az új osztályt és ott is minden új, csakúgy mint a pécsiben. Egy a lényeg. Nem keltem rosz hírét a kórháznak, de saját személyes élményeim miatt írtam amit írtam. Örülök, hogy neked pozitív véleményed van, mert talán azok a nővérek már nem dolgoznak ott. Üdv.
2008. szept. 9. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is az Édesanyák útján szültem, és nekem semmi rossz tapasztalatom sem volt, pedig nekem se volt fogadott dokim, se szülésznőm, senkinek nem fizettem. Szerintem sem kell riogatni.
2008. szept. 10. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is a klinikán szültem július 28-án. A nővérek nem embertelenek, mindegyikük nagyon kedves, és bármiben segítenek, még az éjszaka közepén is.

Én 26-ra voltam kiírva, 28-án kellett befeküdnöm,(több mint 100km-re lakunk Pécstől) de mivel a POSE-n nem lett jó a szívhang, meg is indították. A babóca nyakán volt a köldökzsinór.

2008. szept. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!