Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mennyire fog...

Szerintetek mennyire fog megmaradni a hasam szülés után?

Figyelt kérdés

Nekem alapból volt némi felesleg a hasamon már terhesség előtt is, viszont így a vége felé (38hét)én azt mondom nincs olyan brutál nagy hasam,eddigi hízásom is kb 8kg.

Tudom hogy nem lessz lapos hasam e én már annak örülnék ha az eredetire állna vissza amilyen volt...van rá esély szerintetek? esetleg haskötő?

2015. szept. 15. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Esély van rá de ezt senki nem tudhatja. Első babámnál hatalmas hasam volt, szülés után lassan ment vissza, 6hónappal később majdnem olyan volt mint előtte, 15kilót híztam terhesség alatt!

Második babánál sokkal kisebb volt a hasam a terhesség végén és csak 9kilót híztam, szülés után 1 héttel már egész szépen visszahúzódott, viszont közel sem lett olyan mint előtte, sokkal nagyobb maradt.

2015. szept. 15. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez alkati kérdés, van akinek hatalmas hasa van, és mégis hamar visszamegy. Nekem az elsőnél mini hasam volt, és már a kórházból is teljesen lapos hassal jöttem ki (a védőnő hüledezett is amikor aznap kijött, hogy hát nem is látszik hogy terhes voltam). Most megint kicsike a hasam ( a 30 héten 86 cm a körfogata), kíváncsi leszek, hogy most mennyi idő alatt fog majd visszamenni. Mert hát lazábbak az izmok már a második terhességnél.
2015. szept. 15. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Tényleg alkati dolog, sógornőmnek nagy hasa volt de szép volta bőre, a hasa mindkét szülés után 3 hónappal teljesen visszament az eredeti lapos állapotába. Én nem vagyok ilyen szerencsés, hiba kentem mégis csíkos lettem és a bőröm is megnyúlt. Sokáig nagyon zavart, most már annyira nem érdekel. Megszoktam. Ha nem vagy csíkos, nem szakadt meg a bőr akkor jó eséllyel vissza áll az eredeti állapot max rátornázol kicsit.
2015. szept. 15. 12:39
 4/9 A kérdező kommentje:
utolsó! de igen csíkos a hasam nem is kicsit, mondjuk ez annyira nem zavar állítólag egy idő után elhalványul, de akkor ettől is függ hogy lemegy e vagy sem? ezek szerint nincs sok esély rá... :(
2015. szept. 15. 12:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csíkos lett, akkor amikor már azt hittem,hogy megúszok, a 36ik héttől kezdett csíkosodni,mégis teljesen visszament a hasam.
2015. szept. 15. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Én elég vékony vagyok, 173 cm és 57 kg,de mai felesleg volt rajtam,az mindig a hasamon volt. 70 kg-al mentem szülni és ahogy kibújt a baba, kb rögtön eltűnt a has 95%-a. Most hamarabb kezdett el látszódni a hasam,20 hetes vagyok és elég nagy. Az első babával nem lett csíkos a hasam,remélem a 2.-a sem lesz az,pedig hajlamos vagyok rá,mert tizenévesen hirtelen jó nagyra nőttem és a hátamon teljesen szétrepedt a bőr. Ezért utálok strandra is járni,mert úgy nézek ki,mint akit ostorral ütöttek.Nem tudom mitől függ, hogy kinek mikor megy le a hasa.Engem pl meglepett,mikor Katalin hercegnő képét mutatták szülés után és hatalmas hasa vot,pedig ő igen sovány.
2015. szept. 15. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
sportos vagy vékony alkatuaknak gyorsabban megy vissza,a hasa szüléskor.neked is vissza megy
2015. szept. 15. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok, 161cm 50kg és mindig ennyi voltam. A vékonyságnak ehhez semmi köze.
2015. szept. 16. 06:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Én összesen 7 kilót híztam, s mikor kijöttem a kórházból már semmi hasam nem volt. Én mondjuk annak tudtam be hogy pajzsmirigytúlműködésem van, bár igaz hogy kezelve van
2015. szept. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!