Akiknek sokat tágult/szélesedett a csípője terhesség alatt mindenki megtudta szülni a gyerekét? Van összefüggés?
Azt mondják, hogy valaki meg tudja-e szülni a gyerekét elsősorban attól függ, hogy a medencéjén átfér-e a gyerek feje. Nem tudom, hogy a medence tágulása bekövetkezik-e terhesség alatt és az látszik-e csípő méretében is.
Nekem 20. hétre elég sokat tágult a csípőm, amit a nadrágokon látok. Természetes szülést szeretnék és reménykedem, hogy ez sikerül is.
"lenyészően kis százalékot leszámítva mindenkiben akkora gyerek növekszik, aminek kihordására és megszülésére a teste alkalmas "
Vagy ha a gyerek eltéved a szülőcsatornában és beszorul forgási rendellenesség miatt :) Saját tapasztalat. 3200 g volt, pont mint én vagy az apja születésünkkor. Csak rosszul forgott és elakadt a medencémben, úgy kellett kipecázni belőlem.
Azzal a résszel pedig egyetértek, hogy a medence belső átmérője nincs feltétlenül összefüggésben a külső, látható átmérővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!