Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor a saját hálóingünkbe...

Szüléskor a saját hálóingünkben vajúdunk illetve szülünk vagy amit ott adnak?

Figyelt kérdés

Csak azért hogy mennyi hálóinget tegyek a csomagomba.

A Máv kórházban fogok szülni. 37hetes pocis

2008. szept. 8. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Én teljesen meztelenül szültem, igaz én vajúdtam kádban is.

Én ugyan nem a MÁV kórházban szültem, nem tudom ott mi a szokás.

2008. szept. 8. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én négyet vittem, de kevés volt, mert kapásból a szülés utáni első napon 2 db "bepiszkolódott", és mire kimosták, megszáradt és behozták másnapra a másik 2-t is küldtem haza! Én a sajátomba vajúdtam, mert nem kerültem be a szülőszobába, csak miután már nagyon élesbe volt a szülés, ott adnak neked külön hálóinget, úgy, hogy nem a sajátodba fogsz vajúdni és szülni!

Remélem tudtam segíteni, 3,5 hónapos anyuka

2008. szept. 8. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy vigyél kb. 2-3 hálóinget, mert utána ha összevérzed, lehet cserélni.
2008. szept. 8. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az ott kapott hálóingben vajúdtam és szültem,de nem csak én,a többi kismama is. Azért kell azt felvenni,mert az elöl teljesen nyitott,és ha azonnal kell tenni valamit,akkor ne kelljen azzal húzni az időt,hogy levetkőtessék a kismamát. Csak két gomb és szabad a pocak,meg minden más:) Ha már szobádban leszel,akkor felveheted a tiéd,ami ha lehet legyen elöl gombos,hogy majd könnyen tudjál szoptatni,ne kelljen kibújni belőle.

2008. szept. 8. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában adnak hálóinget,célszerű ezt összekenni nem a sajátot.
2008. szept. 8. 15:19
 6/6 anonim válasza:
Én hármat viszek.A II.sz.klinikán nem adnak.
2008. okt. 2. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!