Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sima szülésre készültünk, de...

Sima szülésre készültünk, de lehet császár lesz belőle, ez már komplikációs szülésnek számít? Többet illik adni a dokinak?

Figyelt kérdés
2015. szept. 4. 10:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez ebben a formában nem sürgősségi, hanem programozott császár.
2015. szept. 4. 11:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem sürgősségim volt, megmentette az fiam életét. Többet adtunk,mint terveztük.
2015. szept. 4. 12:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Programozott császárom volt, szintén csücsült. Nem adtam semmit, amúgy sem adtam volna, fogadott dokim sem volt, nem tartottam szükségesnek a jó eredményeim mellett. Nagyon kedvesek voltak a kórházban, mindenben segítettek.

dunántúli anyuka

2015. szept. 4. 12:43
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem fordítják meg?
2015. szept. 4. 16:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Normális emberek nem akarják megfordítani a gyereket, mert oka van annak, hogy nem fordul be (köldökzsinór például), és nem ragaszkodnak annyira a hüvelyi szüléshez, hogy még odabent oxigénhiányossá tegyék a gyereket.
2015. szept. 7. 13:32
 16/20 anonim ***** válasza:
15-ös! Olvass vissza egy kicsit, írta a kérdező, hogy a 35. hétig fejfekvésű volt a baba csak visszaforudult. Ilyenkor azért még szoktak próbálkozni a megfordítással!
2015. szept. 7. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
Olvastam, teljesen mindegy, a forgatás szerintem az egyik legnagyobb marhaság, amire nő válaszolhat. Csak egy hajszállal jobb, mint az otthonszülés.
2015. szept. 7. 20:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Mért tartod marhaságnak az otthonszülést?
2015. okt. 9. 08:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Kislányom is farfekvéses volt, ő egyáltalán nem fordult meg. Azt mondják (az orvosok, enyém legalábbis) h a babának az a legjobb, ha megvárják, míg beindul a szülés és akkor császár. Nekem így volt és minden jól alakult. Nem hiszem, h ezért többet kell adni, ez a dokinak talán még könnyebb is, mert 1-1,5 órát szán Rád maximum, meg persze másnap, harmadnap Rád néz, megnézi a sebet, de neki jóval egyszerűbb dolga van ha császároz, mintha simán szülnél. Ezt mondom úgy, h barátnőm 2x szült természetes úton, én 1x császárral, majd mindezt alaposan átbeszéltük. Mi nem adtunk több pénzt senkinek annál, mint amennyi meg volt beszélve.
2015. nov. 16. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még az jutott eszembe (mennyire örültem volna ha tudok ilyesmit előre) szóval faros babáknál előfordulhat, h a pocakban el van nyomva picit ez vagy az amiatt h nem fordul be. Nekünk a kislányom jobb oldala teljesen el volt nyomva és most járunk a Pető Intézetbe korai fejlesztő tornára. Apropó, se gyerekorvos, se ortopéd doki, se Dévényes gyógytornász nem vette észre, észrevette viszont egy több gyermekes anyuka. Pl hogy pipiskedik, de már nem kellene, vagy hogy asszimmetrikusan tartja a kis karjait amikor megy... Ezt azért írom le, mert ha már kint van a baba, akkor is várható a farfekvéséből visszamaradandóan probléma, akkor legyen már maga a szülés komplikációmentes...
2015. nov. 16. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!