Nálatok jött a baba? Hasonló történetek érdekelnének.
Hétfőn töltjük a 40. Hetet. Még teljesen zárt a méhszájam, jóslófájások vannak már lassan 1 hete. Az ultrahang alapján 2. Stádiumban van a méhlepény. A baba nagyon jól érzi magát odabent. Hétfőre hívott be az orvosom egy újabb vizsgálatra.
A kérdésem az lenne hogy volt e valaki így hogy ilyen közel a végéhez teljesen zárt volt?
Nagyon várjuk már a babát, nehéz már minden és rossz ez a teljes bizonytalanság hogy mégis mikor jön.
Pénteken voltam NST-n, 0 fájás, teljesen zárt méhszáj. Vasárnapra voltam kiírva, az orvos hétfőre rendelt vissza. Szombaton hajnalban jöttek a fájások, aznap délután mentünk be 5 perces fájásokkal a kórházba. Sajnos hosszúra sikeredett a dolog, csak vasárnap délután lett meg a baba. De volt olyan szobatársam, aki szintén zárt volt szülés előtti nap és alig értek be a kórházba, 2 óra vajúdás után megszületett a babája.:)
Tudom, hogy borzasztó ez a várakozás, de kitartást! Hamarosan a karjaidban tarthatod a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!