Akiknél a baba megfoganása előtt az apuka nem akar apás szülést, bement végül?
Még csak most határoztuk el, hogy jöhet a baba. Ebben a hónapban kezdünk próbálkozni. Sokat beszélgettünk már róla, és a párom évek óta azt mondja, hogy nem akar bent lenni a szülésnél. Nem akarja azt látni, hogy én szenvedek, és ő nem tud rajtam segíteni. Azt mondta, végig ott lesz a kórházban, de az ajtón kívül.
Nem szeretném erőltetni, ha így gondolja, legyen így. De bízom benne, hogy ha megfogan a baba, és nődögél a hasamban, akkor máshogy áll már a dologhoz, hiszen mégsem egy feltételes dologról lesz akkor szó.
Szerintetek lehetséges, hogy meggondolja magát? Volt így valakinél?
Szia, az én férjem is azon az állásponton volt,ameddig "csak" terveztük a babát, és beszéltünk róla, hogy semmi helye a szülőszobában. Még a tű látványát sem bírja. Meg is beszéltük, hogy nem jön be, ha oda kerül a sor, hogy szülök, én pedig teljesen megértettem és nem is akartam erőltetni. Aztán állapotos lettem, jártunk az ultrahangokra, és egyre többször azt mondta, hogy szeretne bejönni. Én már teljesen abba ringattam magam, hogy nem lesz ott, de kezdett megváltozni az álláspontja. Beszélt a kollégáival is, akik egytől egyig megerősítették, hogy felejthetetlen élmény, ezért úgy döntött, hogy "együtt" szülünk. Nem bánta meg, a szexuális kapcsolatunkon nem változtatott a szülés, pedig nem csak a fejemnél állt, és a vége sürgősségi császár lett, mert elakadt a lányunk a szülőcsatornában.
OFF: Utolsó kb. egyforma szülésünk volt, de engem még meg tudtak császározni, mert vákuummal sem bírták kivenni a lányunkat, bár kérdéses volt, hogy egészséges lesz-e, de hál istennek minden rendben van vele. Egészséges 18 hónapos nagylány.
Én a férjemen a félelmet, és az aggódást láttam, hogy mi lesz velünk.
Hidd el kérdező, nagyon sokat fog még változni az álláspontja ezzel kapcsolatban. Remélem, hogy gyorsan összejön a baba nektek. Sok sikert hozzá.
Szia!
Az én is így voltam vele hogy nem szerettem volna erőltetni a dolgot,mondtam neki kérdezze meg a barátait is akik bent voltak, majd "készítettem" B meg C tervet is :)
Mi Miskolcon lakunk, és az ottani Semmelweisbe fogok majd szülni. Nem tudom más kórházakban van e ilyen lehet
lehetőség de itt van alkalom szülőszoba látogatásra(szülőszoba, csecsemő-osztály, a szülés menetének elmondása stb. ) is. Nem rég voltunk addig végig azt mondta hogy nem tudja bent lesz e velem, de valoszínű hogy nem. Megtörtént a szülőszoba látogatás majd rá pár napra közölte hogy be jön velem :) Szerintem ha van ilyen lehetőség nálatok is érdemes elmenni ilyen
Sok sikert a babához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!