Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ma kórház lesz?

Lehet ma kórház lesz?

Figyelt kérdés
37 hetes vok és 17 óra óta nem rendszeresen de keményedik y hasam.legtöbbször 20-22percenként jön...
2015. aug. 26. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat a nagyon nyílt kérdésért,de nem jársz gyakran kakálni? Az is előjel lehet illetve ha erősen váladékozol. Amúgy lehet sima keménykedés is,az utolsó pár hétben normális.
2015. aug. 26. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ez még nem jelenti azt, hogy szülni fogsz. 20-22 perc nagyon sok, el is múlhat, be is indulhat :)

Tusolj le meleg vízzel, pihenj, és figyeld a keményedéseket. Ha sűrűsödik, és eléri a 12-15 perceseket, akkor már nagy esély van rá, hogy lesz valami a héten :)

2015. aug. 26. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem voltak 10-15 perces jóslóim is 1-2 órán keresztül, de mindig abbamaradtak. Ha sűrűsödik és erősödik, akkor lehet valami, de addig pihennék a helyedben.
2015. aug. 26. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
4 napja ez van velem is, leszámítva,hogy tegnap már 10percenként keményedtem 4 órán át. Majd ismét elmúlt. Pedig már nagyon mennék :)
2015. aug. 26. 19:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Most fürdök egyet,meglàtjuk mi lesz.Hàny perces fàjàsokkal kell bemenni?
2015. aug. 26. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Első szülésnél attól függően, hogy mennyire van a kórház, 5 percesekkel kb. Többedik szülésnél 8-10 percesekkel is elindulhatsz.
2015. aug. 26. 20:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Most abbamaradt :(
2015. aug. 26. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz abból még szülés. A kórházban töltöttem az utolsó napokat, voltak jóslóim, és az a teszt, hogy ha zuhanyzástól elmúlik, akkor jósló.
2015. aug. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!