9-es vagyok, azért érdekelne, miért is pontozott le mindenki? Bocs, hogy velem ez történt a szülésemkor, és az mondta, aki borotvált, hogy azért is szokták, mert zavaró a hosszú szőr és beleakadhat bármibe és akkor tépik...
Kár, hogy ezen az oldalon a hazugság az igazság és az igazság a hazugság. :(
Szülészeten dolgoztam és volt olyan nő, aki brutális szeméremszőrzetet hagyott magán. Tudni kell, hogy a közkórházakban - nem szépítek - nem adnak túl sok pénzt az eszközökre. A legócskább, legdurvább egyszer használatos borotva van, a habot meg a hajra lehet kenni, annyira vacak. Arra a nőre 3 borotvát elhasználtam úgy, hogy előtte még ollóval is nyírtam belőle. Nem vagyok szőrellenes, de az igénytelenségnek magas fokai vannak, sokan nem is hinnék, mennyire (igen, olyannal is találkoztam, aki tetves volt Ott).
Ez utóbbiak miatt is kell a szőrtelenítés. Oké, hogy Te tiszta vagy, de ha előtted 5 olyan volt, akit mi is csak 2 gumikesztyűben érintünk meg, akkor bizony elkaphatsz ilyesmit. Az orvos meg majd előkap szüléskor egy fésűt, és választékot fog csinálni, mielőtt belekezd a gátmetszésbe? Vagy a babának az első élménye az legyen a világból, hogy csutakos, szaftos kis bacikkal teletűzdelt szőr simogassa arcon? legalább ekkor, az életben egyszer el kellene távolítani, hogy ne mi karistoljuk véresre az éretlen borotvával. A gát környékén és mindenhol érdemes leszedni, mert ha kimarad egy rész, akár egy csík megmarad, sok helyen azt is leszedetik. Nálunk olyan dokik voltak, akik nem voltak hajlandóak bozontost operálni. Ha nekünk nem volt hajlandó engedni a nő, volt akkor érzéstelenítés után, amikor úgy sem érezte az alsó felét, ott leborotválta. mondjuk, mert fontos lenne látni is a dolgokat és nem lenne túl jó, ha szőr kerülne a hasüregbe (ami óhatatlanul is bekerül ha van, ugyanis mindenkinek kihullik belőle). Ez ingerli a hashártyát ha nem veszik észre és úgy varrják össze. Akkor jöhet a hashártyagyulladás, majd az újabb sebészi feltárás, hogy az oda nem való dolgot kivegyék. aki ilyet akar magának, csak növessze. Nincs esze annak, aki kalimpál ez ellen. Ugyanúgy a gátsebnél. Ha szőrösen vágnának és odakerülne a szőr, gyulladás, tályog lehetne belőle. ezek a valós és igencsak ésszerű okai annak, hogy borotválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!