Női szülészorvost keresek Budapesten, nagy tudásút, tapasztaltat - kit ajánlanátok és miért? És kit biztosan nem?
Köszönöm, őt ismerem. Még sok éve, mikor az István Kh-ban rendelt, hozzá jártam szűrővizsgálatra, receptért, stb. Már akkor is 3-4 órát kellett várni, hogy bejuthassak hozzá. Valóban kivételes orvos, jó szívvel mennék is hozzá, de szinte lehetetlen bejutni hozzá. Úgy hallottam (bár most nem kerestem friss infókat róla), hogy a Telki Kh-ban rendel, az meg autó nélkül azért távolság. De ha Pesten is elérhető és a vizitdíja is "csak" ennyi, az jó lenne. Esetleg tudod, hogy Telkin kívül hol érhető még el? És mennyi nála a szülés díja vajon?
Nagyon köszönöm, hogy írtál, nagyon szerettem a drnőt.
Telki kórház már bezárt.
A budapesti rendelőt is átvette a Róbert Kórház.
A rendelő címe: 1055. Budapest, Váci utca 55.
Telefon: 0613177488
A magánrendelésén is kell sajnos várni, hiába van időpont... de szerintem megéri! :) Én legközelebb is őt választanám!
Hogy baj van a Telki Kh-zal is, azt hallottam valamikor, de hogy bezárt, azt nem. Hoppá... Pedig milyen jó híre volt...
És vajon hol vezeti a szüléseket - a Róbrt Kh-ban? Mert az fix díjas, az árak kint is vannak a honlapon. Ilyen szempontból korrekt, fix árak vannak és nincs "hálapénz", de húzósak az árak.. Az már nekem nem fér bele..
Ha viszont a Hajnalka azt mondta, hogy a vizitdíj 10x-esét szokta kapni, az elmarad a Róbert Kh. díjaitól és nem is fix ilyen értelemben.
Tudja valaki esetleg, hogy hol vezet szüléseket Varsányi drnő?
Nagyon köszönöm az infókat Mokka2! :-)
Ja, azt elfelejtettem írni, bocsi...
Az Istvánban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!