Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek mikor jött az első baba?

Kinek mikor jött az első baba?

Figyelt kérdés
Már a végéhez közeledünk (37. Héten vagyunk). Sokszor gondolok rá, hogy mikor jön vajon. Érdekelne, hogy másoknak mikor jött az első baba és hogy indult a szülés.

2015. aug. 17. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41+2-re született, magától indult be.
2015. aug. 17. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:
38+6, reggel 6 körül felébredtem, hogy pisilni kell. Ahogy felkeltem, éreztem a hasam tetején egy kis pukkanást. Aztán elkezdtem lassan görcsölgetni, 30 percenként, majd egyre sűrűbben. A szülésznő azt mondta, felső burokrepedés volt, ezért nem folyt el a víz, csak picit szivárgott. A tolófájásoknál folyt csak el.
2015. aug. 17. 21:41
 13/16 Ditta323 ***** válasza:

38+6-ra érkezett meg a kisasszonyom :)

Este még leparkoltam az udvarba, majd fürdés alvás. Hajnal 3-kor felkeltem, hogy sajog a derekam. Majd 4-kor beültem autóba átmentem anyuhoz, de nem akart múlni, görcseim= volt a 0-val, mert az annak sem volt nevezhető. Majd 5:45-kor öcsém bevitt minket kórházba, közben hülyéskedett, hogy ő tudja, hogy ez csak jósló. Doki megvizsgált és közölte, hogy innen már sehova. 9-kor szülőszobán voltam már, de még kimentem wc-re onnan, majd jöttek értem, hogy azért nem kéne eltűnni (beszélgettem csak :)), majd mivel nem akart fájásaim lenni ezért kaptam kb 3-4 egység oxy-t branülbe....

És még akkor délelőtt meglett a lányzóm :)

A hasam az elfelejtett leszállni, és semmi előjele nem volt, hogy akkor szülni fogok.

2015. aug. 17. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
41. Hetre
2015. aug. 17. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
40+4-re jott, egy hidegfrontra 😊
2015. aug. 18. 09:42
 16/16 anonim ***** válasza:
39. hétre magától. De azért a dokim varázskeze segített, hogy így legyen.
2015. aug. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!