Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár vagy a természetes...

Császár vagy a természetes szülés mellett voksolna az aki mindkettőt átélte?

Figyelt kérdés
Mesélnétek a szülésetekről? Melyik volt jobb, gyorsabb felépülésű? Nyilván mindegyik más élmény teljesen
2015. aug. 14. 00:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, engem meg direkt nem akartak megcsászározni a másodiknál, mert a természetesség híve a főorvos. Aztán sürgősségi lett, mert jöttek a komplikációk (az első császár miatt), és majdnem meghaltunk. Szóval ne általánosítsunk, az butaság. :)
2015. aug. 14. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a császár borzalmas volt. Maradandó károsodásom lett testileg és lelkileg is, soha nem leszek már a régi. Újra kellett műteni, egy évig pszichológushoz jártam miatta. Rémálom volt. Ennyire rossz semmi nem tud lenni. Hosszú vajúdás előzte meg, de 100x inkább az, mint még egy császár.
2015. aug. 15. 05:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolso. Fogadott orvos csaszarozott?
2015. aug. 15. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Tőlem kérdeztél: fogadott orvos, magánkórházban.
2015. aug. 15. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!