3 napja késik a baba, fent van és teljesen zárt a méhszáj, holnap befektetnek a kórházba. Valaki valami biztatót tud írni?
Tehát most tartasz 40+0-n? És meg akarják indítani? Minden ok nélkül? Írjak bíztatót? Ne menj be! Mondhatsz és mondj is nemet!
A szülés fáj, ordítani pedig szabad. Ez ilyen dolog. De az, hogy orvosi türelmetlenségből kiűzzék belőlem a gyerekem, amikor még bőven 2 hetet is bent maradhatna, ... nah, az nekem nem fér bele.
Az, hogy a kórházban szeretik megindítani a szülést speciel engem nem érdekel. Nemet mondok és kész. Semmi okuk arra, hogy ezt tegyék és védem a gyerekem, azért vagyok az anyja.
Azért kell megindítani, mert ezer oka lehet, hogy még nem indult be a szülés és ezekből az okokból nem mindegyik az, hogy még nincs itt az ideje! A túlhordásnál az oxigénhiányos állapotok valószínűsége megnő, mert elöregszik a lepény, romlik a tápanyag és oxigén áramlás.
Bízd az orvosodra, hogy mit tesz! Ő ért hozzá, ne hallgass az itteni laikusokra!
DE igen, érdekel! Téged meg az oxigénhiány nem érdekel, aminek az esélye nő a túlhordással! Én meg ilyen gyerekekkel foglalkozom! Na meg a méhen belüli elhalás veszélye is, sokszor hirtelen, előjel nélkül.
A szülés csak egy dolog. Nekem az a legfontosabb, hogy a gyerekem egészséges legyen! Nem tervezek tizet szülni, hogy abból szelektálódhassanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!