Programozott csaászárt szeretnék. Milyen indokot szoktak ilyenkor kitalálni a dokik, amit bizonyítani is tudnak?
Újra 21:42-es vagyok!
Hát igen, agyonra szétrepedve biztos nem lehetett könnyű. Császárral legalább ott lent rendben lennél.
Végülis, akárhogy is fájt mégis kellemes emlékként gondolok vissza az egészre, hoszen itt az én tünemény hajasbabám, aki bármit megér :)
Minden jót!
nekem programozott császárom volt, zöldhályog miatt. bár a szemész mondta, hogy szült már ilyen betege és nem volt gond, de azért adott papírt, hogy javasolja a császármetszést. örültem, mert nagyon féltem, hogy szülés közben valami lesz a szemeimmel. (megvakulok)
már 15 hónap eltelt, és még most is járkálok dokihoz a cs.metszés miatt, mert valamiféle összetapadás keletkezett a hasamban, de 'megnyugtattak' , hogyha lesz még egy terhességem (az is császár lesz) akkor azt ott megoldják. gondoltam köszi!
még most is fájdogál, szurkál a hasam :(
persze gondolom ez a ritkább, hogy valami visszamaradjon, de én ezért is félek bevállalni a második babát, persze úgy érzem, hogy önzőség meg minden, de azért félek, hogy akkor utána miként épülök fel, nem lesz újabb 'probléma'
utolsó vagyok
bocsi nem is kérdésedre válaszolta, most olvastam vissza!
szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!