Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott csaászárt szeretn...

Programozott csaászárt szeretnék. Milyen indokot szoktak ilyenkor kitalálni a dokik, amit bizonyítani is tudnak?

Figyelt kérdés
mert ugye kívánságra elvileg nem lehet sajnos
2010. márc. 8. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
sya miért ragaszkodol enyire a császár metszéshez?van már gyereked?
2010. márc. 8. 21:19
 2/14 anonim ***** válasza:
pl. nekem a rövidlátás miatt csinálták, 5,5 és 6,5 dioptriás a szemem. mondta a doki, hogy elvileg meg lehetne próbálni természetesen, de...és itt vágtam közbe, hogy nem ragaszkodom hozzá. altatásban csinálták (ezt már simán kérhettem), nem bántam meg. életem legjobb ébredése volt utána :) (jól bírom az altatás)
2010. márc. 8. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ha neked nincs ilyen problémád, de szeretnéd a császárt, mondd el ezt őszintén a dokidnak, fog találni megoldást, ez biztos!
2010. márc. 8. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Némi pénz ellenében őszinteséggel szerintem is meg lehet oldani. De készülj fel, mert nagyon fáj utána.
2010. márc. 8. 21:42
 5/14 A kérdező kommentje:
a 2.szülésem lesz,kislányom már 3éves,de máig nagyon rossz emlékeim vannak a szülésről,szakadtam több helyen és nagyon lassan épültem fel.sajnos nem vagyok szemüveges...egyébként milyen volt a felépülésed szülés után?minden rendben ment?
2010. márc. 8. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
második vagyok, először fájt mikor fel kellett állni, de nem volt annyira vészes. másnap már sétálgattam vígan :) annyi, hogy hasizom gyakorlatokat a hathetes kontrollig nem szabad csinálni, így annyival később tudtam visszanyerni a formám. de van, aki természetesen szül, mégse tudja.
2010. márc. 8. 21:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Téraránytalanság.
2010. márc. 8. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

21:42 vagyok.

Nekem pont relatív téraránytalanság miatt kellett császár:(

Ezt az egészet úgy képzeld el, bár nehéz, hogy egyszerűen szétvágják a hasadat. vagyis Te ennyit érzel az egészből utána. De ugye minden egyes mozdulatodhoz szükséged van a hasizmodra. Emiatt szörnyű égés, hasítás szúrás jellemző. A műtét délután volt, másnap reggel fel kellett állnom. Ó, gondoltam felállok és kész, mert ugye fekve nem volt olyan durva. Hát nem tudtam felállni. Mikor már ott volt velem a kisfiam megbolondultam, mert nem tudtam mindig felülni, felállni hozzá. Sokáig nem tudtam csak az egyik oldalamra fordulni.Nevetni, köhögni, tüsszenteni iszonyat fájdalom. Inkább 100 vajúdás, pedig oxitocint is kaptam. Nekem az első hét volt nagyon durva, utána már minden nappal kicsit jobb. 4 és fél hónapja szültem, de mai napig néha ég, ha felállok. Persze érthető, hogy a szülésed után nem szeretnéd mégegyszer azt átélni. Beszélj a dokiddal. Remélem minden jól alakul és, ha császárod lesz is könnyebben éled majd meg, mint én.

2010. márc. 8. 22:16
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.hüvelyi szülés után sem tudtam felülni,állni mindig,főleg nem egyből a lányomhoz sokáig,tehát ha már úgyis nehéz,legalább a vajúdást-szülèst kihagynaám.ha megoldható.
2010. márc. 8. 22:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na mintha magamat látnám... :)

Nekem is volt 2,5évvel ezelött egy nagyon rossz élményű szülésem(epidurállal szerettem volna szülni,de közölték miután burkot repesztettek és oxitocint kaptam,hogy elfogyott és nincs).Iszonyatos volt,én nagyon irigylem azokat akik jól élik meg a szülést,hát én a közelében sem jártam... Aztán 8 hónapos volt a nagylányom amikor úgy döntött a kistesó,hogy jönni szeretne... :) Én már az első vizsgálatnál mondtam a dokimnak hogy ez császár lesz,az már biztos.Utolsó hetekig azért mondogatta,hogy gondoljam át,de nem volt min gondolkoznom egyértelmű volt,hogy csak így lehet. :) Végül a pénz győzött nála is.Annyi amúgy az egész,hogy el kell menni pszichológushoz,aki ír egy papírt hogy ezért meg ezért fél a szüléstől és kész.Végül nekem ez se kellett hozzá,mert magánkórházban szültem és ott nem kérték.Amúgy nem bántam meg a császárt.Nekem nem volt olyan vészes.Igaz az első felkelés az nagyon komoly,de utána minden egyes felkeléssel egyre jobb.Én inkább azt mondom 100császár mint még egy szülés...

2010. márc. 8. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!