36-37 hetes terhes vagyok, az orvosom szerint már 1ujnyira tágultam. Mik a tapasztalatok, kb mikorra várható a szülés?
Az orvosom nem akart jósolni, de én már izgulok, első gyerek és kivancsi vagyok màsoknál, hogy alakult... Nincsenek folyamatos fájásaim, csak néha érzem feszül a medencém illetve bele bele nyílal rendszertelenül 1-1 élesebb fájás, de ez akár a gyerek
mozgása miatt is lehet...
Szia,
Nagyjából ugyanitt tartok, mint te. Engem az orvos múlt héten vizsgált utoljára és akkor mosolyogva azt mondta, hogy még nem szülünk. Gondolom egy-két hét még biztos hátra van.
Nem akarlak elszomorítani, de ebből semmilyen következtetést nem tudsz levonni.
É pl szülés elötti napon még tök zárt voltam, sógornőm meg a 30. héttől 1 ujjnyira nyitva volt.
36.héttől 1111 volt a méhszájam.szóval ki voltam nyílva 1 ujjnyira.1 héttel hordtam túl a fiam.a doki 36 hetesen azt mondta max 7-10 nap és szülök.hát meglepődött mikor 38 hetes uh-n megjelentem.akkor azt mondta h a hét végén szülök.hát ez sem jött össze,pedig aztán 38. héttől mindent csináltam,nagytakarítás,bútortologatás,felújítás,ablakcserébe is segítettem,de semmi nem hozta ki ,csak egy jó erős hidegfront.
szóval nem lehet tudni,h meddig húzod még egyben.lehet holnap megszülsz,lehet h túlhordod.
Könnyű és gyors szülést kívánok.no meg persze jó babázást.
/S/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!