Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36-37 hetes terhes vagyok, az...

36-37 hetes terhes vagyok, az orvosom szerint már 1ujnyira tágultam. Mik a tapasztalatok, kb mikorra várható a szülés?

Figyelt kérdés

Az orvosom nem akart jósolni, de én már izgulok, első gyerek és kivancsi vagyok màsoknál, hogy alakult... Nincsenek folyamatos fájásaim, csak néha érzem feszül a medencém illetve bele bele nyílal rendszertelenül 1-1 élesebb fájás, de ez akár a gyerek

mozgása miatt is lehet...

2010. márc. 8. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia,

Nagyjából ugyanitt tartok, mint te. Engem az orvos múlt héten vizsgált utoljára és akkor mosolyogva azt mondta, hogy még nem szülünk. Gondolom egy-két hét még biztos hátra van.

2010. márc. 8. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Én pont a kiírt napon szültem. Addig zárva voltam. Szülés napján 8 óra alatt nyílt ki teljesen a méhszájam, úgy hogy csak az utolsó órában kerültem a kórházba, nem fájt annyira így nem gondoltam, hogy közel a szülés, úgyhogy ez mindenkinél változó. Kinél lassabb, kinél gyorsabb folyamat.
2010. márc. 8. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de ebből semmilyen következtetést nem tudsz levonni.

É pl szülés elötti napon még tök zárt voltam, sógornőm meg a 30. héttől 1 ujjnyira nyitva volt.

2010. márc. 8. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Én szülés elött 2 héttel 2 ujjnyira voltam kitágulva. A vizsgálatkor mondta a doki, hogy bármikor beindulhat a szülés. 5 nappal hamarabb szültem a kiírthoz képest.
2010. márc. 8. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, ahogy előttem is irták, ebből semmilyen következtetést nem lehet levonni. Én reggeli vizsgálatnál 1 ujjnyi tág voltam, majd du 2-3 között visszamentem, mert görcsöltem, addigra 4 ujjnyi volt..... Este megszületett a kisfiam :)
2010. márc. 8. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam, 41+1 hétre szültem.
2010. márc. 8. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi válaszokat!
2010. márc. 8. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy a 30. héttől már ez várható, és nem baj. Én a 34. héttől voltam 1 ujjnyira nyitva, 1 nappal később szültem, mint a kiírt. Az unokatesóm végig feküdt, mert már az elején nyitva volt. 5 napot túlhordta.
2010. márc. 8. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:

36.héttől 1111 volt a méhszájam.szóval ki voltam nyílva 1 ujjnyira.1 héttel hordtam túl a fiam.a doki 36 hetesen azt mondta max 7-10 nap és szülök.hát meglepődött mikor 38 hetes uh-n megjelentem.akkor azt mondta h a hét végén szülök.hát ez sem jött össze,pedig aztán 38. héttől mindent csináltam,nagytakarítás,bútortologatás,felújítás,ablakcserébe is segítettem,de semmi nem hozta ki ,csak egy jó erős hidegfront.

szóval nem lehet tudni,h meddig húzod még egyben.lehet holnap megszülsz,lehet h túlhordod.

Könnyű és gyors szülést kívánok.no meg persze jó babázást.

/S/

2010. márc. 9. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!