Milyen volt számotokra a baba születését követő időszak?
Figyelt kérdés
Voltak-e félelmeitek, pl. hogy nem fogtok majd tudni szoptatni, nem lesz-e baja a babának, tudni fogjátok-e mit kell tenni, ha sír?
Jöhetnek hosszú beszámolók is ;)
2015. aug. 12. 12:17
11/11 anonim válasza:
Nem voltak ilyen félelmeim, bíztam magamban, hogy tudom majd mit kell tenni. Nem is volt semmi gond a babával, de a szoptatás nagyon megviselt, rettenetesen fájt a mellem, számomra szörnyűbb élmény lett, mint a szülés, pedig azt hittem az lesz a legmeghittebb dolog. Meg a kialvatlanság volt még nagyon fárasztó. Nekem nem volt nagyszülői segítség, csak ketten voltunk apával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!