Titeket is bosszant, amikor mindenki meg akarja magyarázni, hogy mikor fogtok szülni, meg hogyan? (persze nem az orvos)
"Huhúúú. Nekem apukám volt szülész-nőgyógyásztól kezdve gyerekorvoson keresztül belgyógyászig minden:D:D Ja, szülés után pedig védőnő! :D"
Na.Az én apám ugyanez......mindig mikor mire van szükség,érted.Az már más dolog,hogy nem kérdeztem a véleményét.Bosszúból én ugyanezt csinálom vele már egy ideje....tudod....a dumák,hogy zabáljál csak,majd lesz 20-as koleszterinszinted,10-es cukrod,hatalmas nagy s.egged,és kapsz egy szívinfarktust 35 évesen,stb......1 mondaton belül.....mikor ő a 110 kiló(20 kilós feleslege van) én meg csak 65(nincsen feleslegem)???Na?Na??
Akkor ki pofázhat?:-)))
Nevetségesek az emberek..
De jó a humorod nagyon:))A sztori a rosszindulatú öreglányról se rossz....van apja?Nem,hanem önmegtermékenyítés volt,remélem ilyet válaszoltál!!
Szia!
Nem a vért vevő nő volt hanem egy unatkozó vén pics@ a vérvételen aki nem látott jó ideje f@szt... Róla ennyi volt a véleményem... Nekem is ért a pofon rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!