Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után hogyan intézzem...

Szülés után hogyan intézzem majd a családi pótlékot?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy van a főlap amit kitöltök és a hozzá tartozó pótlapon szinte nincs is amit értelemszerűen kitölthetnék, lévén nincs nagyobb, iskolás, sőt semilyen másik gyerekem..egyszerűen újszülött után szeretném igényelni..akkor mit kell kitölteni a pótlapon??

Hát most biztos hülyének látszok, de sajnos nem értem.

2008. szept. 5. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ismerős a probléma, azon a hülye pótlapon van minden örökbefogadás, fogyatékos gyerek, stb. Ha csak egy újszülött gyereked van, akkor írd rá, hogy neve, taj, meg talán lakcím, már nem emlékszem pontosan, ahol kéri az eltartottak adatait. Én is furcsának tartottam, de elfogadták a lapot.

2008. szept. 5. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ még várunk a születéssel dec 15-ig, de muszáj körbenézni, mert annyi intéznivaló van.
2008. szept. 5. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi ketten diplomásak vagyunk, de gondot okozott a kitöltése... Igen bonyolult minden megfogalmazás...

Én egy pakkot fogtam, amiben a családi pótlék, gyes és anyasági egyben van, javaslom azt.

Aztán töltsd ki értelmed szerint a lehető legjobban, vidd be a tb-be és úgy add le, hogy nézzék át. SEgítenek, és kijavítják, ami nem jó.

2008. szept. 5. 18:28
 4/5 A kérdező kommentje:

kösz a választ, megvan az a csomag.

Hát igen akkor nem csak az érettségihez nem adnak ilyen képzést..mit csinál egy analfabéta?

még jó lesz ha segítenek.

2008. szept. 5. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A Magyar Államkincstárhoz kell bevinne,nem a Tb-be.Ha a munkahelyed kifizetőhely is egyben,ott is leadhatod majd.
2008. szept. 6. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!