2 hete született a lányom, és még nem kaptam meg a tajkártyáját, igy hogy intézzem a családi pótlékot? Meg a többit?
Mi nem fogunk tudni intézkedni, a taj kártya 8 napon belül kell postázásra kerüljön.
Az lenne a legegyszerűbb, ha a REP-et hívnád fel, mert ők érdemben csinálni is fognak tudni valamit. Ha meg mi itt mondunk akármit, attól a kártya még nem érkezik meg.
Nekem 7 hetes a pici,de "hála" az itteni ügyintézésnek,még bent sincs a rendszerben,kiküldtek neki múlthéten egy lakcím nélküli kártyát....:0 érdekes...
Így taj kártyája sincs még,és a kedves doktornő meg közölte,hogy így nem tudja megrendelni neki a 2 hónapos oltását,szóval nálunk még rosszabb a helyzet!
De lassan már talán meg lesz mindene!
Nekünk volt biztosításunk így azt már eltudtam intézni,így abból lett azért pénzünk!
Budapesti vagyok,és én is felhívtam a MÁK-ot (Államkincstár),és bediktálták a TAJ-számát a fiamnak!Így könnyen tudtam intézkedni,mire kiküldték a kártyát.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!