Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült már, vagy fog szülni...

Ki szült már, vagy fog szülni mostanában a Margit kórházban? Szülőszobával, kórteremmel kapcsolatos jó/rossz tapasztalatok?

Figyelt kérdés

dokim van de nem tudom kell e szülésznőt is fogadnom?

32 hetes kismami :)

2015. aug. 4. 12:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem csak a Margit körházban nem foghatja apuka a babát. A MÁV-ban sem lehet, látogatói folyósó van ott nézhetik kívűlről és apa is! A legtöbb kórházban így van. 3 napot ki lehet bírni. Nem azért van mert kegyetlenek, hanem hogy ne kapjon el semmit sem senkitől. Apuka is kint jár az utcán....lesz még elegendó idő a babával lenni!

Én csak ajánlom a több ágyas szobát. Én is 1 ágyasba szerettem volna kerülni, de életem egyik legszebb 3 napja volt a másik két anyukával való 3 nap, no és a babákkal. Velünk 24 órában bent lehetett a baba. Jobb ha többen vagytok, mert segítetek egymásnak és ha nekik már van gyerekük akkor az még jobb. Nekem mindkettő anyukánál már volt 1-1 gyerek...sok segítséget kaptam tőlük!

2016. jan. 21. 08:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Már túl vagyok rajta :)))

De úgy összességében türhető volt bár a szülésznőre nem volt szükség mert császár lett a vége és amúgy is kifogtam egy extra bunkót de szerencsére jött a műszakváltás így megszabadultam tőle na mindegy... szóval a császáros szobába kerültem szuper volt tágas ,kényelmes ágy zuhanyzó, sajnos csak egy napig élvezhettem a kényelmet mert aznap annyian szültek császárral és így átraktak egy sima háromágyasba, hát mit is mondjak nagyon szűkös volt alig fértünk el 3an voltunk mindd első babásak

De ezeket leszámítva rosszabra számítottam , én bátran ajánlom mindenkinek.

2016. jan. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!