Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hogy sikerült lefogynia...

Kinek hogy sikerült lefogynia szülés után?

Figyelt kérdés
Már 7 hónapos a kislányom, de még mindig nem sikerült lefogynom a régi súlyomra. Sajnos csak 2 hónapig tudtam szoptatni. Tény,hogy szeretek enni, de nem eszem valami sokat, az én kis drágám nem nagyon hagyja, meg epe beteg is vagyok tehát többször kell keveset ennem. Kinek,hogy sikerült leadnia a kilókat szülés után? Illetve a betegségemnek lehet köze vajon ahhoz,hogy nem sikerült még lefogynom? megsem mozdul a mérleg mostanában. Attól félek,hogy a férjemnek így nem tetszem. Amikor megismert vékony voltam, igaz betegség után volt, amiatt fogytam le. Sosem voltam nádszál vékony, erős csontozatú vagyok, ezért mindig is volt rajtam mit fogni, de ettől még félek,hogy már nem tart vonzónak. Mit javasoltok? bocsánat a kuszaságért. köszönöm a válaszokat előre is :)

2015. aug. 2. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Endokrinológus, aztán dietetikus. Ezek mellé pedig mozogni kell és a diétát is pontosan tartani, mert sokszor azon csúszik el a dolog, hogy nagyjából tartják csak a diétát az emberek és a lényeg vész el.
2015. aug. 2. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
sehogy....nekem 3 honapos a baba , amikor kjottunk a korhazbol mondjuk ra normal sulyban voltam, 15 kg hiztam terhesseg alatt, szules utan 10-zel kevesebb lettem, az az ot eloszlott, bar igy is volt rajtam ot kilo, de jol allt, nem voltam dagadt, most viszont szoptatas alatt csak hizok hizok..azt hittem pedig hogy majd fogyok..de..lo--szt. sajna ez van, viszont enni kell , hogy legyen tej, most nem akarok fogyozni,de odafigyelek, teljes kiorlesu minden, meg keves edesseg, cukrot alig eszek, az is barna stb..nem sorolom, es vegetarianus is vagyok, nagyon taplalo a tejem mert a baba is jo husban van :) szoval orulok , es inkabb legyen igy. majd kesobb probalok tornazni, ilyen gorgos hasizomerositvel mert foleg ott a problema hogy log egy kicsit, es van egy olyan dolog hogy 5 tibeti ritus, nezd meg es kezd el csinalni,csak amennyit birsz, nekem hasznalt regebben, en is most kezdem ujra majd. sok szerencset! ja es epere ajanlom a lugositast, tehat zoldsegek, zold arpa fogyasztasat, kevesebb savas kaja. legyel vega te is :D
2015. aug. 2. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam a szoptatás vitte a kilókat lefelé, amire rásegített az is, hogy figyelnem kellett az étkezésre, mert egyből megérezte a gyerkőc, ha valamit bekajáltam. Emellett a korábbi irodai, egész nap számítógép előtt csücsülős munka után elég nagy váltás volt, hogy szinte minden nap mentünk sétálni, ami alaphangon 3-4 km-t jelentett.

Nálad - mint általában a legtöbb embernél - szerintem a diéta betartása és a testmozgás segíthet.

2015. aug. 2. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérj orvosi segítséget, hogy kiderüljön, hogy van-e orvosi oka annak, hogy nem tudsz lefogyni. Ha nincs, akkor szívesen segítek akár privátban is. De leírom az alapokat itt is.

Napi 1500kcal bevitel - közben figyeld a makrotápanyagokat is (kevés CH, megfelelő zsír, sok fehérje)

Szedj vitamint, ha mást nem is, legalább C vitamint.

A króm tabletta szedése csökkenti a nassolás utáni vágyat.

Sok-sok folyadék (cukor, szénsav és koffeinmentes)

Sok zöldség (a gyümölcsökkel óvatosan a cukor tartalmuk miatt)

Iktasd ki a fehérlisztet és a finomított cukrot.

Mozogj! Te tudod, mit bírsz. Kezdheted 2 naponta napi 20-30perccel, aztán juss el a heti 4x1 órához minimum. Ha érdekel még több dolog, írj bátran :)

2015. aug. 3. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!