Hányt valaki szülés közben? Részleteket is irjatok?
Azt pont nem, de minden egyéb testnedvet szolgáltattam szülés közben.
Viszont szülés előtt 3 héttel elkaptam egy hányós vírust, amitől 20 percenként ipari főnyomócsőként funkcionáltam. Óvatosságból bementem a szülészetre, hogy nézzenek rá a babára, ő jól van-e.
Leültettek és rámkötötték az NST gépet. Szóltam, hogy kéne egy vödör is, mert random elrókázom magam. Behoztak egy két cm mély, 20 cm átmérőjű vesetálat. Néztem, hogy ez ugye vicc, maximum gellert kap benne, fél litereket dobtam ki. Ne akadékodkodjak, elég lesz.
Hát, nekem lett igazam, sugárban két méteres körben beterítettem mindent magam körül (ágyak, székek, NST gép...). Nővér tanácstalanul állt ott, hogy igazam volt, mégiscsak vödör kellett volna. Második körnél már letéptem magamról a gépet, amit annyira rám feszegettek, hogy asszem le is törtem róla valamit, de akkor legalább időben fel tudtam tépni a mosdó ajtaját.
Kórházban ilyeneken már nem akadnak fenn, ott ürít mindenki mindent, hozzá vannak szokva.
Én igen.
Milyen részletekre gondolsz? :-)
Nem tudom, hány órája voltam bent, gondoltam sétálok kicsit. Ahogy felültem, jött a cucc.
Én hánytam.
Különösebb részletekkel nem tudok szolgálni, fájás közben mindig éreztem, hogy brutális hányingerem van, mondtam is a szülésznőnek, ő erre mondta, hogy hogyan lélegezzek és hasonlók, de csak nem lett jobb. Egyik alkalommal éreztem, hogy most ki is fog jönni, de még volt idő szólni, ő pedig odatartott egy vesetálat, abba hánytam bele. Utána ezerszer jobb lett, nagyon megkönnyebbültem. Hát ennyi a történetem :D...
Én is hánytam a tolófájás előtt kb 10 percel.
Egyik pillanatról a másikra rámört. Szerencsére időben tudtam szólni a szülésznőnek,így oda tudta tartani a műanyag kis tálat.
Végig hánytam a terhességem és a lányomtól ezt kaptam búcsú ajándék ként :)
Epe jött ki.
Ötös
Szülés szakaszai: tágulás, kitolás, majd megszületik a méhlepény is
En is hanytam. Akkor amimkr 2-rol 3-ujjnyira tagultamm innen tudta az orvosom hogy eljott a 3 ujjnyi.
Nalam volt bent vesetal ugyhogy szerencsem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!