Hányt valaki szülés közben? Részleteket is irjatok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 14:17
11/16 anonim válasza:
igen ,zöld epét a vajúdás alatt végig.állítólag köze van az oxitocin infúzióhoz.egyébként egyszer sem hánytam a terhesség alatt.
12/16 anonim válasza:
Miért lett egyébként kb. mindenki lepontozva? Nem elég nagyot hánytak?? :D Erre a kérdésre hogy lehet hasznosan vagy nem hasznosan válaszolni? Csak azt tudja mindenki leírni, hogy vele hogy történtek a dolgok, nem?
13/16 anonim válasza:
Mindegy az csak lepontozhassátok az ember lányát.
Így akartok előrébb jutni a toplistán?
Grat!
14/16 anonim válasza:
A vajúdás alatt hánytam, amikor még csak 5 perceseim voltak.
Ezután viszont begyorsultak a dolgok.
15/16 anonim válasza:
én igen! Csaszarozva voltam, pontosan tegnap volt 3 hete.
Ébren voltam nem altattak. hánytam mutet kozbe.
16/16 anonim válasza:
en is hanytam, ketszer. 12 ora vajudas utan hozatta nem tudtam jol szivni, ereztem hogy hanynom kell tole, es meg idoben szoltam, hoztak talkat, abba sikerult. masodszor kesobb akkor meg mar tul jol szivtam a gazt es megint hanytam, de mar szolni se volt idom, lehanytam magam :D es a szulesznok felalitottak pedig mar kezdodtek a tolofajasok, nem erdekelte oket, es atoltoztettek ugy hogy fel kellett allnom , de kozben majdnem osszeestem mert bodult is voltam a gaztol is es a fajdalomtol es a faradtsagtol is. igy 3 honap utan visszaemlekezve viccesnek tunik, de nagyon szar volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!