Akinek striás lett a hasa, amikor terhes volt és természetes úton szült, odalent tág maradt vagy visszaállt minden közel eredeti állapotába?
Nullara pontoztak 😃
Vacak lehet azoknak, akikben elotte is harangozott a ferjuk, mert lustak az intim tornat csinalni, elhanyagoljak magukat, aztan meg bognek, h felrement a ferjuk, meg elvaltak...
Mert gondolod hogy van ilyen? Mármint aki előtte is annyira tág?
Köszönöm a válaszokat! Majd egy-két év múlva megírom :)
Igen, van. Sot talalkoztam olyan pasival, akivel azert nem jottek ossze a dolgok, mert tul szuk voltam neki, azt mondta, h utalja, ha szoritja a peniszet. Nem vagyunk egyformak, es mindenki talalja meg maganak azt, ami a legjobb neki.
Olvastam mar itt olyat is, h csak a szuper tampont birta megtartani szules utan, a tobbi nem maradt a helyen, en biztos szerencses vagyok, mert tenyleg szukebb vagyok, mint elotte, es nem a bemenetre gondolok, hanem teljes mereteben. Amugy siman kijart nekem, mert a kis szemtelenul hetyke cicijeim kisse megereszkedtek, a hasam pedig strias lett, szoval nem banom, h mas meg jobb lett. A O%-os vagyok 😊
Nekem egy szél stria nincs a hasamon, mégis egy rusnya, megereszkedett, hájas plötty rajta a bőröm. Edzek és érezhetőek a hasizmaim, de semmit nem látszik... sajnos csak a plasztika segítene. Hiába nincsenek csíkok... annyira nem ezen múlik. Valakinek enélkül is laza, löttyedt marad.
Az intim torna viszont érezhetően segít, azt alkalmazom. Szóval ott nincsenek problémák, de kezdetekről tettem érte... a többi rész viszont katasztrófa. Bár inkább striás lenne, de ne ilyen szörnyű lógós izé :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!