Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek striás lett a hasa,...

Akinek striás lett a hasa, amikor terhes volt és természetes úton szült, odalent tág maradt vagy visszaállt minden közel eredeti állapotába?

Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy szülés után egy hatalmas lyuk fog tátongani alattam és nem húzódik vissza, mert olyan a kötőszövetem. A stria a hasamon ennek akár előjele is lehet. Mi a tapasztalat?

2015. júl. 25. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Nullara pontoztak 😃

Vacak lehet azoknak, akikben elotte is harangozott a ferjuk, mert lustak az intim tornat csinalni, elhanyagoljak magukat, aztan meg bognek, h felrement a ferjuk, meg elvaltak...

2015. júl. 26. 14:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Mert gondolod hogy van ilyen? Mármint aki előtte is annyira tág?

Köszönöm a válaszokat! Majd egy-két év múlva megírom :)

2015. júl. 26. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, igen én is jobban élvezem a szülés óta,mint ahogy a 10-es írta. Hát a 11-nek is igazat kell adnom,mert nem egy olyan pasi ismerősöm van aki mondta,hogy sajnos járt már így :D
2015. júl. 26. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen, van. Sot talalkoztam olyan pasival, akivel azert nem jottek ossze a dolgok, mert tul szuk voltam neki, azt mondta, h utalja, ha szoritja a peniszet. Nem vagyunk egyformak, es mindenki talalja meg maganak azt, ami a legjobb neki.

Olvastam mar itt olyat is, h csak a szuper tampont birta megtartani szules utan, a tobbi nem maradt a helyen, en biztos szerencses vagyok, mert tenyleg szukebb vagyok, mint elotte, es nem a bemenetre gondolok, hanem teljes mereteben. Amugy siman kijart nekem, mert a kis szemtelenul hetyke cicijeim kisse megereszkedtek, a hasam pedig strias lett, szoval nem banom, h mas meg jobb lett. A O%-os vagyok 😊

2015. júl. 27. 08:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem egy szél stria nincs a hasamon, mégis egy rusnya, megereszkedett, hájas plötty rajta a bőröm. Edzek és érezhetőek a hasizmaim, de semmit nem látszik... sajnos csak a plasztika segítene. Hiába nincsenek csíkok... annyira nem ezen múlik. Valakinek enélkül is laza, löttyedt marad.

Az intim torna viszont érezhetően segít, azt alkalmazom. Szóval ott nincsenek problémák, de kezdetekről tettem érte... a többi rész viszont katasztrófa. Bár inkább striás lenne, de ne ilyen szörnyű lógós izé :(

2015. júl. 27. 12:56
 16/17 A kérdező kommentje:
A striákat próbálom úgy felfogni,hogy büszke lehetek. Olyan sok nő adná a szép bőrét egy gyerekért. Na de a tág luk... Akkor inkább császár. Vagy ennyire azért ne?
2015. júl. 27. 18:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Megint az 5-ös vagyok. Inkább spontán mint császár. Sokkal rosszabb utána a felépülés. Mondjuk ez is alkat kérdése,mert láttam olyat aki 2 óra elteltével felállt és vígan sétált viszont velem egy kórterembe volt olyan aki az 5 napot végig feküdte wc-re alig bírt kimenni. Láttam anyát is fetrengeni 2 császár után...én is úgy vagyok a striákkal,hogy inkább büszkén viselem,minthogy soha ne is lehessen gyerekem. Én csak anyatigris csíkoknak nevezem őket. Más ölne érte. A hasamért meg majd teszek,hogy szép legyen megint.
2015. júl. 27. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!