Ehhez lehetne hasonlitani?
Figyelt kérdés
Egyszer vesehomokom volt kijött a mentö beinekcioztak.annyira fájt hogy öklendeztem csak 1 óra hossza volt de azt se bántam volna ha eloltanak ha másképp nincs vége pedig nem akartam meghalni.és ez mégcsak nem is vesekö volt,pedig arra mondták hogy hasonlit a szüléshet.ez elijesztett,tényleg hasonlitható a szüléshez,volt valakinek vesehomok vagy kö aki szült is?2015. júl. 23. 13:12
1/2 anonim válasza:
Vesemedencegyulladásom volt, kb ugyanaz a fájdalom.
Viszont a gyulladás az non-stop fáj, a szülésnél pedig periodikusan fáj, aztán szünet. Emiatt kibírhatóbb.
Amikor a vesém begörcsölt, én is válogatás nélkül marokszám toltam be a fájdalomcsillapítót, nem érdekelt, hogy közel járok a gyógyszermérgezéshez.
Szülésnél azért nem volt ilyen "az se érdekel, ha ottmaradok, csak múljon el a fájdalom" érzésem.
2/2 anonim válasza:
Nagy különbség ,hogy a szülés nem folyamatosan fáj órákon át, vannak szünetek. Ráadásul tudod,hogy mért fáj,és ennek hamarosan vége,és kezedben lesz a babád. Így teljesen másképp fogod fel,mint egy értelmetlen fájdalmat amit a vesehomok okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!