Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegedi női klinikán hogyan...

Szegedi női klinikán hogyan zajlik a szülés inditás?

Figyelt kérdés

Szerdán kell befeküdnöm ha addig nem indul meg.Milyen osztályra fektetnek akkor?Másnap inditják vagy még aznap?

Nagyon izgulok!

2010. márc. 5. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szülőszobára kellett mennem terheléses tesztre és mivel leesett a baba szívhangja, így oxytocin infúzióval rögtön beindították a szülést. 8 órán keresztül kaptam az infúziót, mire megszületett a baba. miután bekötötték az infúziót, burkot repesztettek. Az oxytocin durva volt, mert nagyon hamar nagyon sűrű és nagyon erős fájások jöttek tőle. Általában sokkal gyorsabban szoktak szülni az oxytocintól, nekem azért kellett ilyen sokat szenvednem, mert még teljesen zárt voltam, amikor bementem a kórházba és elég nehezen is tágultam. Nekem az tetszett ebben az indításban, hogy így nem kellett az miatt izgulnom, hogy jókor megyek-e be a kórházba, meg hogy bejön-e a dokim, meg hogy ki fog bevinni a kórházba....? meg ilyenek. Szépen reggel 8-ra bementem, vittem magammal a motyómat és pár nap múlva a babámmal jöttem haza :-)
2010. márc. 5. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

A terhelésesen azt érted amikor EST-t csinálnak?Mert nekem az lesz hétfőn,én is teljesen zárt vagyok sajnos de már nagyon nyűgős:(

2010. márc. 6. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is EST-n voltam. Az olyan cici bizdergálós. Elég mókás, de attól még komoly dolog!
2010. márc. 6. 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Én tisztára bevagyok tőle parázva,magamnak kell ingerelni a mellbimbómat?Jó ég!!!
2010. márc. 6. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Az EST tényleg nagyon gáz. nekem is kellett, sajnos még csak fájások sem jöttek rá. az egyik szülésznő másfél óráig csináltatta velem h legyen fájás. rá két napra mikor ismét nem jöttek rá a fájások egy másik szülésznő megnézte h jól csinálom e(kicsit kellemetlen volt előtte csinálni...), mert nincsenek fájások.

Nekem sajnos nem jött be, de egy másik anyukának mellettem: elkezdte és rá két percre elfolyt a magzatvize. szóval drukkolok h neked ez utóbbi jusson!

nekem végül zselével indították. ekkor voltam 1 hetes túlhordásban és zárt méhszájjal.

2010. márc. 9. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!