Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ez kötényhas?

Szerintetek ez kötényhas?

Figyelt kérdés
Ha sikerül lefogynom akkor lógni fog a bőröm? kevesebbet eszem, nem nassolok és tornázok... 15kg-ot szeretnék fogyni.... 10 hónapja szültem a második gyereket. [link] [link]
2015. júl. 17. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy szétnyílt a hasizmod. Általános sebésszel nézesd meg. Nem fájdalmas a vizsgálat, hanyatt fekve meg kell emelni a fejedet, ő pedig áttapogatja a hasadat, ennyi.

Ha az, akkor műtéttel nagyon szépen rendbe lehet tenni. A zsírt természetesen helyes táplálkozással és sporttal lehet eltüntetni róla.

2015. júl. 17. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem az nem ilyen. Ha tornával fogysz szépen vissza fog menni.
2015. júl. 17. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Kábé ugyanez a szitu velem is. 2. gyereket "szültem"-2. sürgősségi császár volt- kicsit több, mint 7 hónapja, 1 hónappal szülés után nekem lógott, azt hittem úgy marad, aztán egyre jobb lett. Most nekem is kábé így néz ki, mint a tied. Én rajtam is kábé 15 kiló van a nagykönyv szerint, de én csak 10-et szeretnék fogyni, mert voltam annyi már, amennyi táblázat szerint kéne legyek és akkor én túl vékonynak éreztem magam. Én is kábé 10 hónaposan akarom elkezdeni, talán egy hónappal hamarabb a komolyabb fogyókúrát, addig nem akarok, amíg szoptatok és kábé addig tervezek szoptatni, illetve elsőt addig tudtam és kábé ugyanannyi tejem volt, mint most, szóval szerintem megint kábé addig fogok tudni szoptatni.

Sok sikert hozzá, nemsokára csatlakozom én is!

Remélem nem fog lógni a hasunk, habár a kinyúlt bőr nekem meg fog látszani, azt már most látom, már most meglátszik, de remélem nem lesz túl ijesztő, ezért se akarok túl sokat fogyni.

2015. júl. 18. 00:07
 4/9 anonim ***** válasza:
En is igy gondolom kábé 😃😃
2015. júl. 18. 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Ch diétát nyugodtan lehet szoptatás alatt is tartani.

Az "addig nem eszem, amíg nem kopog a szemem" típusú fogyókúrák általában nem hatásosak amúgy sem.

Nem csak az étel mennyisége, hanem az időbeli eloszlatása és az aktuális étkezés szénhidrátaránya (lassú, gyors) is sokat számít.

2015. júl. 18. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek ezen a kabeson kinyultam 😂😂😂
2015. júl. 19. 05:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Negyes vagyok, ugye vicces? 😃
2015. júl. 19. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem kötényhas. Diéta és edzés.
2015. júl. 29. 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez csak puha has még, az enyém is ilyen. Kötényhas az, amikor rálóg a hasad löttyedt bőre a puncidra és nem látod tőle. Sajnos olyan is van és azon csak a plasztika segít, de ezen még segít a torna :) Tudom, régen egyszer visszahoztam ebből az állapotból a sajátom, de most nincs már sajnos annyi időm, mint akkor.
2015. aug. 15. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!