Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Veszprémben fogok szülni...

Veszprémben fogok szülni decemberben! Mit pakoljak el a táskámba?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok,hogy kell-e pelenka, popsitőrlő kendő? Adnak kenőcsöt a popsijára?Segítségeteket előre is köszönöm!

27 hetes kismama

2008. szept. 4. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ott szültem és nagyon meg voltam elégedve! Vigyél pelenkát a babának mert lehet, hogy nem lesz elég amit egy napra adnak.Jó ha viszel popsitörlőt is!Popsikrém nem kell az van bőven, viszont Garmastan mellkrémet vigyél és a saját mellszívódat is mert arra szükség lesz.Ruha a kicsinek csak a hazamenetelkor kell. Legyen elég eü. betét nálad mert azt nem mindíg tudnak adni és a melltartódban legyen melltartóbetét mert a tejtől elázik különben mindened.Egy jó tanács: Kérjed a segítséget a szoptatáshoz és a babagondozáshoz ha kell mert ha nem kéred nem fogják tudni maguktól, hogy szükséged van rá!
2008. szept. 4. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is Veszprémben fogok szülni, remélem, a héten :-)

Nekem ezeket mondta a védőnő: 2 törölköző, papucs, elöl gombos hálóing, , zokni, bugyik, betét 1-2 csomag, tisztálkodószerek, egy csomag pelenka, egy csomag törlőkendő, 4 db textilpelenka, vékony pamutsapka, vékony pléd, házassági anyakönyvi kivonat, vagy apasági nyilatkozat, összes leleted, szoptatós melltartó, melltartóbetét, wc papír. Szülőszobára ajánlott egy kis üveg vizet, szőlőcukrot. Nekem mellszívót nem mondott.

2008. szept. 4. 11:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! Az utolsó válaszolónak szép szülést kívánok!
2008. szept. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!