Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mivel indítható be a szülés...

Kinley_crown kérdése:

Mivel indítható be a szülés itthon?

Figyelt kérdés
39 hetes 6 napos vagyok és 2 hete a méhszájértékem 2111, a nyákdugóm több mint 1 hónapja kiesett, próbáltam már fűszeres/csípős ételeket, szex, napi többször mellbimbó izgatása, lépcsőzés, tonik, guggolás, tegnap nagytakarítás... Semmi nem jött be. Első babás vagyok és az egész család már tűkön ül, én meg végképp! Nem szeretném, hogy klinikán indítsák a szülést, 5 napja mondták, hogy "napokban jön a baba"...

2015. júl. 16. 23:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
a kérdés feltevése után 4 nappal megszületett a kislányom 22:37-kor 3160grammal és 49 centivel. köszönöm még egyszer a kedves válaszadók segítségét! az utolsó 2 nap már csak feküdtem az ágyban, mozdulni nem bírtam, aludni se. görcseim a kórházban kezdődtek el egyből 3 percesekkel kezdtem, amik 40-45 másodpercesek voltak, 1 óra görcsölés után jött vizitelni a doki és küldött a szülőszobára. :)
2015. nov. 13. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!