Csajok! Akinek kicsi a fájdalom küszöbe hogy viselte a szulest?
33 hetes vagyok es ahogy közeledik az idő mindenki mondja hogy nagyon nehéz lesz nekem a szules majd megtudom stb mert kb a fájdalom küszöböm egyenlő a nullával ( ami igaz is, de isten latja lelkem nem tehetek róla)
Meselnetek nekem?
Én azt hittem, kemény csaj vagyok, aztán kiderült, hogy nem.
14 óra volt az egész, a magzatvíz elfolyástól , amíg kibújt a baba. Ebből 8 óra ment emelt oxival, azt hittem, nem fog menni. És a legrosszabb az volt, hogy elmenekülni sem tudtam az egész elől... Annyira fájt, hogy hánytam, egyfolytában üvöltöttem, mint akit ölnek, mert szinte összeértek a fájások, és az EDA nem hatott. Nekem "csak" a hasam alja fájt, mint mensikor. De valami iszonyú durván. Azt hittem, ilyen fájdalom nincs is. De van. Akkor amikor túlvoltam rajta, kibújt a baba, megszűnt minden fájdalom. :)
Akkor megfogadtam, hogy én aztán többet nem szülök!!!
Ééééééééééés 20 hónap múlva megint ugyanabba a szülőszobába kerültem. :) Ez 5 óra volt és az utolsó 1/2 óra volt durva, de az egész simán bírható volt, pedig oxit is kaptam.
Nem mindegyik szülés egyforma szerencsére. :)
Lehet alig fogod érezni.
Ki fogod bírni, az a lényeg! :)
Csak gondolj arra például, hogy mennyi sok ember született már. Ez mennyi de mennyi sok szülés. Menni fog. :) Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!