Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van más is, aki nem fél,...

Van más is, aki nem fél, hanem vágyik a szülésre?

Figyelt kérdés
Nem első baba lesz, és enyhén szólva durva volt az első születése, pszichológussal beszélgettem, mire helyére kerültek az események. De most olyan boldog vagyok és úgy várom a másodikat, ami még engem is meglep. Nem félek, sőt, vágyom az érzésre, ahogy megszületik. Nem tudom, milyen, mert császár lett az első, és most hüvelyi szülésre készülünk, de már alig várom, hogy átélhessem. Még 3 hónap,és teljesen be vagyok sózva, hogy nemsokára megszülhetem :) Más is volt ilyen "flúgos", mint most én? :) Félnem kéne, szerintem, minden okom meg lenne rá, és nem érzem. Azt érzem, hogy ez fantasztikus élmény lesz.
2015. júl. 9. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
trololol, eljőt az időm
2015. júl. 9. 14:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Hmm, ezt nem értem teljesen, de egészségedre! :)
2015. júl. 9. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem még csak egy gyerekem van, de én nem úgy mondanám hogy vágytam a szülésre, hanem izgatott voltam, kíváncsi stb....de az egész terhesség alatt talán 10mpig voltam bepánikolva, már 36hetes lehettem, de amúgy bíztam magamban. az hogy te ilyen előzményekkel így várod az más.
2015. júl. 9. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Természetes úton szültem 2 éve és attól a naptól kezdve kívánom a szülés érzését. Csodás volt és még, még mééééég! Már aznap délután újra szültem volna és azóta sem csitul az érzés. Pedig többé nem lesz, úgyhogy élvezd ki minden pillanatát helyettem is. Ja, nyugi, nem vagy flúgos!
2015. júl. 9. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy érzem, hogy ez egy életre szóló élmény lehet, és attól, hogy elsőre peches voltam, és rosszul alakultak a dolgok, minden esélyem meg van arra, hogy most csodálatos élmény legyen. :) Nagyon izgatottan várom. Brutális fájásaim voltak első alkalommal is, de most úgy érzem, hogy örülni fogok majd, amikor elkezdődik :) Már arra is gondoltam, hogy valami rejtett mazochizmus van bennem, nem tudom. De kíváncsi vagyok, milyen életet adni úgy, természetes módon, utána megölelni a babát és vele lenni, ismerkedni. Az egész folyamatot várom :)))
2015. júl. 9. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért óvatosan a beleéléssel. Ugyanúgy meg van az esély a császárra.
2015. júl. 9. 14:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezzel a résszel tisztában vagyok, részletesen. De úgy érzem, most erről nem lesz szó. 1% esélye van komoly gondra, az orvosom szerint jelenlegi állapotomban 85% feletti az esélyem a sikeres hüvelyi szülésre. Ezek csak számok, jobban hiszek abban, amit érzek. Nem lesz gond :)
2015. júl. 9. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Nàlunk az első hagyomànyos úton született, és nagyon nagy élmény volt. Hamar meglett, bàr tény, hogy piszkosul fàjt. Kimondottan vàrom a következöt, eddig is úgy voltam, hogy bàrmikor szìvesen szülnék újra. Csak azon aggódom, hogy a sors majd egyenlìt, és amilyen könnyű meg szuper volt az első, majd akkoràt szìvok a màsodikkal.
2015. júl. 9. 15:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Á, csaknem! :) Gyakrabban olvasni azt, hogy az első utat tört, a második már könnyebben jön! :)))) Csak optimistán! :)
2015. júl. 9. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Az első szülésem után én pár nappal vágytam újra az élményre. Nagyon fájt az indokolatlanul bekötött oxy miatt, de mégis nagyon felemelő érzés volt. A második nagyon nagyon gyors volt, szinte fel sem fogtam és már kint is volt. Fájásom is alig volt, így szinte át sem éltem az egészet. A harmadik volt tökéletes. Iszonyúan vágytam az érzésre én is, maga a szülés, hogy életet adok egy embernek számomra is nagyon megindító volt. Nagyon nagyon jól sikerült a 3. szülésem. Sokat gondotlam rá, sokat készültem rá lelkileg, és szűk 2óra alatt sikerült megszülni a harmadik gyermekemet. Fantasztikus élményem volt! Egyébként mindhárom az volt a maga nemében, de a harmadik volt leginkább az. :)
2015. júl. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!