Ha van fogadott orvosod, mineden egyes alkalommal adtok pénzt?
Vagy csak esetenként?És ha ott van az aszisztens hogy adjátok oda?És mennyit szoktatok adni.
Néhol olvasom 10e ft-t adnak, az nagyon sok.
Magánorvoshoz járok kezdettől fogva. Az ajtóra és az asztalára is jól láthatóan ki van téve a tarifa, ezt minden vizsgálatkor becsülettel ki is fizettem (5000 Ft), ennél többet nem adtam neki soha.
A 24. héten megkértem, hogy legyen ott a szülésemnél, és megkérdeztem, mennyiért vállalná el. Nem mondott árat, mondván, hogy eddig is hozzá jártam, a vizsgálatokért fizettem, amit a szülésért adnék, az nem tarifa, hanem hálapénz lesz, döntsem el én, hogy mennyit adok.
A vizsgálat díjának tízsszeresét szánom neki, ha ott lesz és jól végzi a dolgát. De csakis akkor adom oda, ha négyszemközt leszünk.
Magánrendelőjébe 6000 volt a tarifa. Itt orvost nem lehet válsztani, de megoldotta és bejött mikor szültem. Hálás vagyok neki, nagyon sokat köszönhetek neki, végig velem volt, nevettetett. Nehéz szülés volt, mert a kislányom feje beszorult, és a köldökzsinór rátekeredett a nyakára és a törzsére.
Szülésért nem kért pénzt, de mi adtunk neki. És vettünk neki egy drága magyar bort, mivel nagy boros.
jill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!