Ha valakinek nincs fogadott orvosa, attól kérhet epidurális érzéstelenítőt?
Minden kórházban van ügyeletes orvos, akinek lehet jelezni, hogy kérsz fájdalomcsillapítást. Az EDA-t viszont csak aneszteziológus csinálhatja. Általában abból szokott lenni a gubanc, ha nincs állandó ügyeletes anesztes vagy ha van, akkor épp műtőben van (a második gyerekemnél ez volt, mind a kettő épp császáros műtéten volt). Azt azért nem árt előre megkérdezni, hogy van-e éjjel, hétvégén lehetőség rá, ezt meg tudják mondani a kórházban.
Az, hogy bemehet-e apa, az illetékes kórháztól kell megkérdezni, ha jól emlékszem pl. a zalaegerszegi (?) kórházban csak h1n1-es oltási lappal engedik be apát.
akkor nálunk nem tudom hogy volt,mert a doki,aki beadta nekem, 2 perccel korábban egy szülést vezetett le a mellettem lévő szobában...
második voltam
Nekem is az orvosom adta be.
A fájdalomcsillapításhoz egyénileg van jogod (persze, ha a körülmények engedik) , nem függ össze azzal, hogy fogadott-e az orvosod vagy sem.
Szia!
Nekem nem volt fogadott orvosom csak szülésznőm és kaptam Eda-t : )))) pedig nem kértem csak mondtam,hogy csináljanak valamit mert nagyon fáj, és már tolták is a kis kocsit : )))
Szerintem még az elején szóljál,hogy szeretnél kérni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!