A szülés jele lehet az, hogy gyakran érzem hogy erősen nyilal a hüvelyem és a combomig hatol, alig bírok menni olyankor?
Figyelt kérdés
39. hétben vagyok. Szept.15-re vagyok kiírva, de én tudom a fogantatás napját, és aszerint számolva inkább szept.10 vagy 13.2008. szept. 3. 09:24
1/4 A kérdező kommentje:
Előjelekre gondolok!
2008. szept. 3. 09:25
2/4 anonim válasza:
Igen ez jó kérdés, én is érzek ilyet mostanában, viszont én még csak 33 hetes vagyok. Várom a válaszokat jómagam is!
3/4 juditzita válasza:
Sziasztok. Én már minden perces vagyok, és kb 3 hete érzek hasonló érzést, naponta többször másodpercekig.
Akkor azt hiszem, hogy összeesek, mert erőtlen lesz a lábam. Lényeg a lényeg, hogy még egyben vagyok, úgyhogy szerintem nyugi!!
:)
4/4 anonim válasza:
Ilyen nálam is volt a terhesség vége felé. Az orvos szerint a baba feje már lent volt, és "nyomogatta" a szeméremcsontot, ami amúgy is érzékeny ebben az időben, mert nyílik szét, és a kötőszövetek is nyúlnak. Erős nyilallás, amitől még a lélegzetem is elakadt, és lefelé sugárzott, ahogy írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!