Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A magándokim a kiírt időpont...

A magándokim a kiírt időpont előtti 2 hétben lesz szabin, aznap már itthon lesz. Elég, ha az ügyeletes orvosra bízom magam? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Azt mondta, nem tud ajánlani mást, mert minden héten kb. hárman vannak szabin.

36 hkm

2015. júl. 2. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*egyébként nekem úgy van, hogy az utolsó két hétben már lesz, de előtte 3 hétig nem, nálam pedig úgy tűnik, meg van az esély rá, hogy előbb jöjjön.
2015. júl. 2. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:

De most ha ajánlana is maga helyett valakit, akkor annak fizessek több 10 ezer forintot, aki a terhesség utolsó 4 hetében mondjuk kétszer látott? Az ügyeletessel is megy annyira, mint az ajánlott orvossal.

Ugyanakkor igen, a terhesgondozásért kifizetsz 50-100 ezret, majd a szülésért megint 60-100 ezer forint között. Nálunk nem igazán fizetnek a szülésért a kismamák 60 ezer forint alatt, egy császárért meg közel 100 ezret kell adni. Ennyi.

2015. júl. 2. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk volt olyan doki, aki elkérte a pénzt előre a szülésért. Igaz, ennek már több mint 8 éve. De, akkor is.
2015. júl. 2. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Be lennék tojva, de milyen màs opció van azon kìvül, hogy ügyeletesnél szülj? Talàn a koràbbi szülésindìtàs, de egyéb indok hiànyàban én nem csesznék ki magammal.

Tényleg SENKIT nem tud ajànlani?

A szülésért természetesen nem fizetnék, ha nem lesz ott.

2015. júl. 2. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát én biztos kerestem volna már mást. Mi előre letisztáztuk mindkétszer, hogy itthon lesz-e, dolgozik-e stb. Az elsőnél előző héten sielni volt, nem messze (de mivel gyorsan szültem biztos nem ért volna be, ha akkor kell jönnie). A másodiknál a dokim szintén szabin volt, de bejött.

De mikor szültem volt olyan doki is, aki épp horvátországi jött és egyből jött a kismamához, közben pedig telefonon tartották a kapcsolatot, hogy mit adhatnak a kismamának, mit nem, hol tart a szülés stb. Simán beért még a vajúdás alatt. Szóval ezt orvosa válogatja. Ha épp nem több száz km-re van, akkor ha fogadott orvos illene bemennie.

2015. júl. 2. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:

nem nagyon értem, miért hibás a kérdező, ha fogadott orvosa van és fizet neki, tökre az ő dolga..

az meg ne legyen már baj, ha egy ember elmegy nyaralni, nem lehet ott MINDEN szülésnél, mert akkor soha nem utazhatna el, de hát mégiscsak ember ő is..

szerintem az ügyeletessel se lesz gond, én nem mennék el máshoz ezért így konkrétan, úgyse tudsz mit tenni, lehet az meg akkor lesz szabin, amikor beindul a szülés - ami ugye az esetek igen kis részében indul be akkor, mint amikorra ki vagy írva

2015. júl. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!