Fájdalmas szex császár után?
Figyelt kérdés
8 hete volt császárom, a 6 hetes kontrollon mindent rendben találtak. Eddig kétszer próbálkoztunk, az első alkalommal feladtuk (mármint a behatolásos részét), másodszorra addig sikerült eljutni, hogy egy picit jó is volt a rossz mellett. Olyan érzés, mint mikor a szüzességemet vesztettem el, csak erősebben. Piszkosul szűk vagyok és az egész hüvelyem fáj, mintha be lennének merevedve az izmok. Párom szerint a nedvességgel nincs gond, de inkább használtunk síkosítót. Mégis ilyen volt a helyzet. Az orgazmus egy picit segített a merevségen, de tényleg csak picit. Pedig nem arról van szó, hogy nem kívánnám. Van bármi tippetek ilyen helyzetre? Vagy csak kitartóan próbálkozni kell?2015. júl. 1. 13:44
1/4 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, mert nem vagyunk egyformák, de nekem 4 hónap után volt először, hogy azt mondhattam, hogy már egyáltalán nem fájt- Addig óvatosan de kitartóan próbálkoztunk.
2/4 anonim válasza:
Első császárom után semmi gond nem volt, a második után hónapokig nagyon fájt.
3/4 anonim válasza:
Igen, nekem is ilyen volt. Hozzá jött még az is, hogy csont száraz maradtam, pedig már majd' megvesztem a férjemért, és a síkosító meg furán égetett, ha használtuk. Néhány hónapig ez ment, aztán fokozatosan elmúlt :) most jobb, mint valaha.
4/4 anonim válasza:
A szex nem volt fájdalmas, azonban 9 héttel a császár után megjött és a tamponfelhelyezés az első 2-3 hónapban sokszor nagyon kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!