Milyen a vélemény a gyöngyösi Bugát Pál kórház szülészetéről?
Figyelt kérdés
Nem rég költöztünk gyöngyös környékére és szeretnék véleményeket, hogyha nincs fogadott dokid, akkor milyenek? És szülőszobára mit érdemes vinni, férjem bejöhet-e, kell-e neki külön venni steril ruhát? 36+4 hkm vagyok és már lassan itt az idő, csak az hogy eddig nem itt voltam és kicsit félek hogy milyenek itt? Köszi a válaszokat :D2015. jún. 25. 17:27
1/5 anonim válasza:
Nekem fogadott orvosom volt es van is. Apa bejohetett de kellett venni elotte olyan ruhat. Kedvesek voltak, nem volt semmi gond. En elegedett voltam, remelem most is igy lesz.
25 hetes km
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :D
2015. jún. 29. 18:52
3/5 A kérdező kommentje:
És azt nem tudnád megmondani, hogy mennyibe került?
2015. jún. 29. 18:55
4/5 anonim válasza:
Mar nem emlekszem ra de a korhaz gyogyaszati segedeszkoz boltjaban lehetett megvenni. Ott meg tudod kerdezni. Nekem olyan 2-3ezer remlik amugy.
5/5 anonim válasza:
Én márciusban szültem, mindenki rendes volt, bár volt fogadott orvosom. A császárra nem mehet be az apa, csak a sima szülésre, ha épp szabad az apás szülőszoba (ebből 2 van). Kell venni neki ruhát, mi a Thaumában vettük, kb 2-3000 Ft volt. Magára a szülőszobára vinned kell az összes vizsgálati lapodat, kiskönyvedet, irataidat, házassági anyakönyvi kivonatot (v. apaságit), törölközőt, papucsot, tusfürdőt, wc papírt (beöntés után le kell zuhanyozni), hálóinget (ezt szülés után kell felvenned, szülés közben a kórházi lesz rajtad), mentes vizet és ha te igényled, akkor szőlőcukrot. Nekem adtak szülés után egy betétet,de utána már a sajátodat kell használnod. Vegyél Tena ladyt, jó nagyot. A szobában együtt leszel a babáddal. Legyen nálad még törölköző (ha véres lesz az egyik), hálóing (elől gombolós, vigyél többet, mert hamar koszos lesz + nagyon meleg van a szobákban), eldobható bugyi (ez hálós, a Thaumában tudsz venni), wc papír, tusfürdő, bögre, evőeszközök. A babának vigyél pelenkát, popsitörlőt, popsikrémet. Ruha nem kell neki, csak ha már viszitek haza. Ja, legyen nálad kaja, mert pl a reggelit és ebédet nagyon későn hozzák, a vacsit meg elég korán. Ráadásul kis adag, az ebéd meg nem túl jó. Én nagyon éhes voltam szülés után (is), jól jött az étel. Gyümölcslevet ne igyál, nem javasolják, legjobb a mentes víz. Orvosi vizitkor nem lehet rajtad bugyi, amúgy meg senki nem nézi, úgyhogy az eldobhatósat nyugodtan felveheted. Ja,kispárnát is érdemes vinni. Ha bármiben bizonytalan vagy, akkor kérdezd a nővéreket, mert segítenek, de csak akkor, ha kérdezel! Nem árt, ha van nálad szívószál, mert ha császáros leszel (akkor is lehet ilyen, ha sima szülésnek indul), akkor könnyebb úgy innod, mivel a fejedet nem mozgathatod. Még egy hasznos dolog: a nedves törlőkendő. Jobb, mint a sima wc papír, a gátseb miatt. És ezzel se törölgesd magad, hanem csak nyomogasd oda. A gátsebnek jót tesz, ha minden pisilés után langyos vízzel lezuhanyzod, de ezt majd ott is elmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!