Zalaegerszegi kórház szülészetéről, véllémények?
Nagyon konzervatívak szülés terén. Kád nincs, sétálni engednek, illetve van labda is, amit vagy van kedvük elővenni vagy nincs. Beöntést adnak, és ha kell borotválnak. Én a beöntésnek örültem, nekem jól is esett a wczés és a zuhany, mivel a szülőszobán meg zuhany sincs, nemhogy kád. Oxitocint adnak, ha jófej a doki kevesebbet, ha nem jó fej és nagyon siet, akkor többet. Gatmetszés rutin, de van olyan orvos, aki ésszerű határok között támogatja és segíti a gaátvédelmet. Kitolni csak fekve, feltett és sokszor leszíjazott lábakkal lehet.
Én az ügyeletes dokival nem voltam megelégedve, bunkó volt, fájdalmasan vizsgált, ráadásul hülye is volt. A fogadott orvosommal abszolút meg voltam elégedve. Szülésznő sajnos ügyeletes volt, a fogadott nem tudott bejönni, hát túléltem, de elviseltem volna, ha kedvesebb és segítőkészebb. Az orvosok közül én többet is tudok, akinél akkor sem szülnék, ha fizetnének érte, pl az aznapi ügyeletes.
Homeopátiát támogatják egyébként.
A csecsemősök, ha kéred segítenek, de ha valaki nem szól, hogy gond van, akkor a sok munka miatt lehet, hogy elsiklanak egy rosszul mellre tett baba felett. De én nem panaszkodom rájuk, mert ha kértem segítséget, mindig kaptam. A szülészetes nővérekről pedig csak a legjobbakat tudom mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!