Nyugalom, hagyj időt, fog az gyógyulni magától is :)
2015. jún. 22. 21:19
2/9 A kérdező kommentje:
haha nem de jólenne ott borotválkozi végre meg lassan együttlenni a párommal akivel már 12 hónapja nemvolt semmi..
2015. jún. 22. 21:23
3/9 anonim válasza:
voltál kontrollon? mit mondott a doki?
ha összeforrt, csak a heg van, akkor szokj hozzá, az még jó sok idő mire "kifakul". borotválkozni óvatosan, a szexet meg az orvos engedélyezi és akkor mehet...
2015. jún. 22. 21:27
4/9 anonim válasza:
Semmi?Van szád is,nem?:)De a kérdésre válaszolva,neked lassabban gyógyul,kicsit légy türelemmel még.Elhiszem,hogy rossz,de ha ennyit vártatok,még pár hét ide vagy oda...:)
2015. jún. 22. 21:29
5/9 anonim válasza:
Kontroll volt? Mekkora a bub? Fáj is? Nyomásra, érintésre érzékeny?
2015. jún. 22. 21:30
6/9 anonim válasza:
Jegeld!
2015. jún. 22. 21:57
7/9 anonim válasza:
És a kérdezőnek attól lesz orgazmusa, hogy szájjal kielégíti a párját!? Jesszusom...
Totál megértelek, nálunk is akció tilalom van végog alig várom hogy elteljen majd az a 6 hét... a dokitól kéne megkérdezni, hogy mi az a bubi..ha heg akkor valami hegkezelő krémmel, ha véralvadék akkor nem biztos, hogy ott kéne hagyni, szóval nézesd meg vele.😉
Amúgy ha nem is szépségversenyre indul a nunival attól függetlenül egy szült anyának is lehet igénye a kielégítő szexuális életre nem!?
2015. jún. 22. 22:39
8/9 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó:):D kontrollra csak jövő hó 20ra kaptam időpontot addig még ugyis várunk..
2015. jún. 23. 10:23
9/9 anonim válasza:
jo nektek...nekem parom sincs. frigid leszek lassan..en is 12 honapja nem voltam senkivel...es meg ki tudja meddig.. a gatseb pedig begyogyult :D de mar ugysem lesz soha a regi. sot egy ismerosom aki 10 eve szult , meg neki is neha faj ha stresszel vagy front van :D kemeny dolog ez...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!