Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik első gyerekkel nehezen...

Akik első gyerekkel nehezen tágultak vajúdás alatt, azoknak a másodikkal is nehéz volt?

Figyelt kérdés
Első gyermekemmel nehéz, hosszú vajúdásom volt. Nagyon lassan tágultam, pedig szinte végig 3-5 perces fájásaim voltak. Az utolsó hétben járok a második babánkkal és csak érdekelne, hogy másnál hogy volt. A testem emlékezni fog ezekre a dolgokra és gyorsabban fog menni minden, vagy én egyszerűen egy nehezen szülő nő vagyok és most is így lesz? Nem idegeskedek ezen ne értsetek félre, lesz aminek lennie kell, csak sokszor eszembe jut így a finishben.
2015. jún. 18. 01:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát itt ennyi lehetőség van. Más városban, más kórházban lehet több. Itt ez a legjobb. Nem adnak se labdát, se bordásfalat, se melegvizes medencét.... Egyszer levettem a babamonitort mert pisilni kellett mennem erre berobogott a nővér h én ezt hogy képzelem majdnem szívinfarktust kapott. Oké utána már tudtam h előtte szólni kell.
2015. jún. 19. 01:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát.. az emberek jelentős hányada szül taxiban például, és nem szokták őket emiatt bebörtönözni. Szóval a vajúdást bármeddig húzhatod kórházon kívül, aztán kihívod a mentőket akár. Nem tudom, hogy tervezik büntetni az otthon szülést, sokan nem jutnak be időben a kórházba, akkor meg jobb helyben maradni, mint az utcán szülni.

Csak hülye tanácsokat lehet adni hülye orvosi protokollal szemben, bocsi.:)

Szóval ha egyedül szül otthon a nő, az nem büntetendő, de ha hívott szülésznőt, akkor az. Röhej.

2015. jún. 19. 01:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Én sem értem USA-t. Rengeteg családról hallottam, hogy amint kiderült, hogy a baba otthon született elvették tőlük akár hónapokra is. Rémálom. Azzal magyarázzák, hogy nem lett beoltva a gyerek azzal a rengeteg szarral amit szülés után adnak neki. Na mindegy. Nem is mennék oda lakni soha, kabaré amiket művelnek. Azért Kanadában jobb a helyzet sokkal, bár itt is utálok élni. Haza is fogunk költözni Magyarországra max 3 éven belül.
2015. jún. 19. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!