Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 11 héttel mi...

Szülés után 11 héttel mi "mozog" a hasamban?

Figyelt kérdés

Szülés óta érzem, olyan, mint amikor mozgott a baba bent:-) De nincs több:-)

Gondolom a hasizom mozgása, de igen kellemetlen, most már egy órája csinálja..

Másnál is volt ilyen?

2008. szept. 1. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
talán méhösszehúzódást érzel
2008. szept. 1. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Én 10 hónapja érzem a mocorgást még mindig, a környezetem teljesen hülyének tart
2008. szept. 1. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

én is éreztem mintha még bennem lett volna a babám ,gondolom idegialapon volt már elmult ahogy neki is fura külön ugy nekem is fura azért 9 honap sok idő

6 hetes babás

2008. szept. 1. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Lehet méhosszehúzódás, vagy sima berogzodés, elvégre 9 honap, az 9 hónap, megszoktuk:) Nekem is volt ilyen.
2008. szept. 1. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
5 hónapig én is éreztem, bal oldalt lent mintha a baba mozgott volna
2008. szept. 2. 07:32
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Sziasztok!

Erre a kérdésre vártam már,csak én nem mertem feltenni. Már hülyének gondoltam magam,hogy 6 hónappal a szülés után még mindig érzek mozgást. Nekem is olyan mintha terhes lennék,( pedig azóta nem éltem nemi életet )és baba lenne a hasamban. Tehát,akkor ez normális. De jó,most megnyugodtam:)

2008. szept. 2. 08:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Bevallom, én is féltem, hogy elküldtök melegebb éghajlatra a kérdésemmel.-)

Én arra gondolok, hogy a hasizom rendeződik, de ilyen kitartóan még nem éreztem, mint tegnap este, és már nagyon kellemetlen volt...

De akkor kicsit azért mégis megnyugtató, hogy másnak is van ilyen.-)

Akkor várok türelemmel, majd elmúlik..

Köszönöm a válaszokat

2008. szept. 2. 09:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Szülés után nekem is voltak "fantom" mozgásaim. Én így neveztem őket. Olykor még hullámzott is a hasam. Néha azt hittem, hogy igazából ikreket vártam és egy baba még bent maradt.

Az orvosom csak legyintett: bélrendeződés.

2008. szept. 2. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 8 hónapja szültem és már 3 terhességi tesztet csináltam, mert biztos voltam benne, hogy terhes vagyok.:-) Olyan volt, mint kb. félidős terhesen a gyengébb magzatmozgások. A doki azt mondta, hogy bélmozgás, csak a császár miatt másképp érzem.
2008. szept. 2. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a belek is "másznak" vissza a helyükre, intenzív életet élhetnek, még látványos is lehet, tehát tényleg mintha benne felejtettek volna az ember lányában még egy babát:).
2008. szept. 2. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!